Merkittävä vuosi 2012

Kulunut vuosi 2012 oli meille jännittävä monella tapaa. 
Merkittävimmäksi asiaksi nousee kuitenkin molempien suuren unelman toteutuminen, eli Mekkotehdas-kirjan julkaiseminen kesän kynnyksellä. Alkuvuosi kului tiivisti kirjaa kirjoittaessa, joka näkyi hiljaisuutena täällä blogissa.  Toukokuussa vietimme kirjan julkkareita ja valmistauduimme jo myös tulevaan, ansaittuun kesälomaan. Olemme olleet onnellisia kirjamme saamasta hyvästä vastaanotosta. On ollut hienoa nähdä kirjan kaavoilla syntyneitä mekkoja niin blogeissa kuin muutoinkin. Ihan parhaalta on tuntunut kuulla monen innostuneen ompelusta uudelleen kirjamme ansiosta.

Kesällä saimme kirjakiireiden helpotuttua tehdä taas hyvällä omalla tunnolla omia juttujamme. Siinä vaiheessa, kun omien tytärtemme mekkorekin alkoivat notkua uhkaavasti, innostuimme nukkejen vaatetuksesta. Mekkotehdas-kirjan hengessä syntyi mekkoja myös Disney-animator-nukeille.  Ompeluksien lisäksi hääräsimme pienempien ja isompien pintaremonttien kimpussa niin sisä- kuin ulkotiloissa. Teimme myös yhteisen ulkomaanmatkan ja risteilimme perheinemme Tallinnaan, jossa eläintarhan lisäksi tutustuimme Karnaluksin -käsityötaivaaseen.

Blogiharrastuksemme kautta olemme kuluneen vuoden aikana tutustuneet moniin uusiin ihmisiin ja päässeet mukaan jännittäviin tilaisuuksiin.  Synkkää marraskuuta piristi retki Tampereen Kädentaidot-messuille, jonka nimikkoblogiksi Mekkotehdas oli valittu. Kiitokset kaikille teille Mekkotehdas-blogin lukijoille kuluneesta yhteisestä vuodesta! Uusi vuosi tuo  tullessaan uusia tuulia. Toivottavasti se näkyy uutena intona myös täällä blogissamme :)

Idearikasta uutta vuotta toivotellen
Sunna ja Kirsikka 

Kommentit

 1. Jokainen blogijuttunne on aina päivän väriläiskä-kiitos niistä ja värikästä vuotta 2013 teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla kauniista sanoistasi! ..ja voit ehkä uskoa, että olen viime päivinä ihastellut useampaan otteeseen Unnelin uutta pupuyöppiä:)

   Poista
 2. Kiitos itsellenne kivasta innostavasta blogista! Aivan upeat nuo Merida-mekot! Hyvää uutta vuotta teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merida-mekot ovat kyllä olleet tämän joulunajan suosikkiasut:) Hyvää uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 3. Voi mikä hyvänmielen kuvakollaasi :) Teillä on kyllä pettämätön silmä väreille ja kuoseille. Kiitokset tähänastisista ideoista & inspiraatioista ja menestystä alkaneelle vuodelle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos:) ..ja hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Sain kirjanne joululahjaksi. Jee!! :D Ihanaa uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, ihanaa, ihanaa... <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä