Riine-mekot

Nukkeleikit ovat edelleen kovasti suosiossa ja viikonloppuna ompelin nukeille muutaman mekon joulupakettiin piilotettaviksi. Molemmat  mekot on ommeltu Riine-mekon kaavalla ja kankaat niihin löytyivät tilkkulaatikosta. Vihertäväsävyinen mekko sai miehustansa koristeeksi vihreän rusetin. Turkoosin mekon helmaan silitin  vaaleanpunaisen "bambiapplikaation".

Vihertävä kangas: Libertyä EK:sta
Turkoosi kangas: Ottobre-shop
Kiinnisilitettävä kangas: SeriväriPieniä tossuja nukeille nyhertelin jo kesällä, mutta ovat tainneet jäädä aiemmin postaamatta :)

Huomenna juhlitaan päiväkodissa nuorimmaisen joulujuhlia. Emme päässeet ennen nukkumaan menoa yhteisymmärrykseen huomisesta vaatetuksesta. Ninni haluaisi ehdottomasti pukeutua juhliin prinsessa Ruususen mekkoon ja laittaa vaaleanpunaisen samettikruunun päähänsä.. Olenko ihan kaavoihin kangistunut jos yritän vielä tarjota tonttulakkia;)

Terkuin Sunna


Kommentit

 1. Onpas ihanat mekot <3 (nuket on myös ihania) ja tossut on kivat ;)

  VastaaPoista
 2. Nää on niin ihania! Meilläkin pukki tuo Tähkäpään. Tai Arielin. En osaa päättää. Ja sitten joulun jälkeen meilläkin vaatetehtaillaan :). Kiitokset ihanista ideoista teille ja hyvää joulun aikaa!

  VastaaPoista
 3. Ihania!
  Juuri lähti tilaus Tähkäpäästä ja Meridasta! Pukinkonttiin lapsenlapsille vielä ehtivät.
  Disney lelukaupan pitäisi teitä jotenkin palkita hyvästä sponsoroinnista! Oli nämä nuket jo välillä loppu. Ihmettelevät varmaan tuolla Britanniassa, mikä ihmeen nukkebuumi Suomeen on iskenyt! Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan suloiset :) Näiden vaatteiden takia alan pikkuhiljaa tykästyä nukkeihin, vaikka en niistä ole alunperin niin välittänyt :) Kumma juttu :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania! Tein teidän kirjasta parit nukenmekot, mutta taitaa ne kaavat olla hiukan isommille nukeille? Meillä joulupukilta on pyydetty Meridan, ja mietin vaan että onko ne kirjan nukkejen mekot sopivia vai liian isoja?

  Ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 6. Pieni vieno toive... Olisikohan noihin nuken tossuihin mahdollista saada vaikka kaavaa ja ohjetta? Olisipa aika ihana,saisi meidänkin Merida uusia töppösiä ; )
  *Mirya*

  VastaaPoista
 7. Nämä nukenvaatteet ovat niin suloisia. Samaa mieltä kuin Anni, olen itsekin alkanut ihastua Tähkäpäähän ja Meridaniin juuri näiden mekkojen ansiosta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä