Joulujuhlamekko

Täällä on yksi tonttu ommellut yöt läpeensä lahjoja kilteille lapsille.. paljon on jo paketoitavaa, mutta kyllä sitä tehtävääkin tuntuu riittävän..Viimeiset viikot ennen joululoman alkua ovat täynnä päiväkodin ja koulun joulujuhlia, jumppanäytöksiä ja pikkujouluja. 

Lupasin aiemmassa postauksessa laittaa kuvan Ninnille ompelemastani joulujuhlamekosta, joka on ommeltu Mia-mekon kaavalla. Mekon kukkakangas on yksi suosikeistani. Olen saanut sen aikoinaan serkultani Kiinasta. Kankaasta on ommeltu aiemmin myös yksi Mekkotehdas-kirjamme kuvausmekoista.  Alahelmarömpsyt olen tehnyt kahdesta eri luonnonvaaleasävyisestä puuvillakankaasta. Kultaraitainen kangas on  H&M:n mekon helmasta ja liilakukkainen kangas tilkkukätköistäni.

Malli: Mia, Mekkotehdaskirja
Kankaat Kiinasta ja kierrätettyjä
Napit: Ottobre-shop
Nyt taitaa tämä mekkotehtaan yötyöläinen sammuttaa valot saumurista ja painella pehkuihin.
Hyvää yön toivotuksin Sunna 

Kommentit

 1. Ihana mekko, tosi kaunis kangas, mutta tulee mieleen enempi kevätjuhlamekko kuin joulumekko : )
  Mukavaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko! Meidänkin isomman neidin Mia mekko odottaa silitettynä huomista joulujuhlaa.
  Onneksi kiire helpottaa pian, ainakin hetkeksi.

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis! Kelepaa juhlia ;).
  Paupa

  VastaaPoista
 4. mistä nuo peilissäroikkuvat jouluvalot on?:)
  -lotta

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko! Olen monesti ihastellut noita Mia-mekon alahelmarömsyjä, supersuloinen malli ja varmasti lapselle mukava päällä. Hauskoja juhlia!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihastuttava! Yritin kuvasta vakoilla, miten alarimpsut on kiinni vain onko jopa kolminkertainen koko helmaosa? Mutta en saanut varmuutta. Olisi mukava ommella samantyyppinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Helmaosa on vuoritettu ohuella puuvillabatistilla. Vuoren alareunaan on ommeltu kaksinkertainen römpsy. Toivottavasti tästä on vähän apua ompeluksiisi :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä