Joulujuhlahame

Jokavuotinen painiminen valon vähäisyyden kanssa näkyy taas blogissa. Monenmoisia joululahjoja on valmistunut, ja osa niistä on matkannut jo eteenpäin. Harmillisesti osa lahjoista on jäänyt kuvaamatta.  


Tänään olin piiitkästä aikaa moneen viikkoon kotona valoisan aikaan klo 11-13 välillä.
Tämä tarkoitti siis parin tunnin hurjatempoista kuvaussessiota. Mieheni pyöritteli päätään..Olen nimittäin luvannut hänelle, että tänä vuonna vietän stressittömän joulunalusajan ja joulun. Yritän olla kehittelemättä mitään ylimääräistä häsellystä. Teen vain ja ainoastaan sen, minkä ehdin normaaliuden rajoissa. Mitähän sitä tuli oikein luvattua?! Noh, tähän asti olen suoriutunut kai ihan kiitettävästi :).

Alla kuvissa tänään valmistunut hame, jonka eskarilainen pukee huomisiin joulujuhliin. Hame on valmistettu yhdestä tämän hetken suosikkikankaastani, ohuesta puuvillasta, jonka löysin EK:n pakkakankaista. Olen tällä hetkellä koukussa luonnonvalkoisen ja mustan yhdistelmään.

Kaava oma.
Kangas Eurokankaasta.
Pitsi kierrätettyä.
Paita ja sukkahousut ZARA. Tsemppiä viimeiselle työviikolle ennen joululomaa!
Jaksaajaksaa...

Kirsikka

Kommentit

 1. Ihana hame! Kyllä tuolla kelpaa mennä juhliin jos toisiinkin. Oikein iloista joulun odotusta sinne teille - ja Sunnan porukalle myös!

  Olipas hauska törmätä teihin lauantaina :) En sitten ostanut yhtäkään joululahjaa tuona(kaan) päivänä.. kaikki edelleen ostamatta.

  VastaaPoista
 2. Se on sitä slowlaiffii Muru! Kyllä me vielä opitaan.

  Kaunis hame! Mikäs tuo trikoopaita kissalla on? Onko sekin sinun tekemä?

  VastaaPoista
 3. Voi miten söpö! Samanlaista voisin pitää itsekkin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä