Peace

Hermothan tässä meinaa mennä ainaiseen kiireeseen ja jatkuvaan pimeyteen ja lisätään kurjuuslistaan vielä tuo ihan tyhmä vesisade..

Viime viikonloppuna matkasimme junalla kohti Tamperetta ja Käden taidot-messuja. Ennen reissuun lähtöä leikkasin vanhat Himlan pellavaverhot paloiksi ja tyhjensin nappilaatikkoni sisällön taskun pohjalle.  Muistelin nähneeni jossain kivan tyynyliinan, johon olisi nappejen avulla kuvioitu Peace-merkki. Päätin tehdä aiheesta oman versioni. Käytin työhön kaikki kätköistäni löytyneet pienet napit mm. kaikki säästämäni valmisvaatteiden varanapit. Säihdettä kuvioon lisäsin silittämällä pieniä kimmellyspyörylöitä nappien väleihin. Junamatka sujui rattoisasti nappeja ommellen ja lopputulokseen olen oikein tyytyväinen. 


 Oksissa roikkuvat olkisydämet on ostettu tänä syksynä Ikeasta. Olen spraymaalannut ne valkoiseksi,  pintaan on sipaistu kimalletta ja ripustusnarut on vaihdettu. Bambi- ja pupukoristeet on hankittu Olkkarista.

Kangas: Kierrätetty Himlan pellavaverho
Helmiäisnapit: Kiinasta
Kimmellys: Seriväri

Nyt iltateelle ja availemaan ompelukonelaatikoita...

Hyvää yötä toivotellen
Sunna


Kommentit

 1. Hieno tyyny ja idea! Pitääpä itsekin pistää muistiin:-)

  VastaaPoista
 2. Voi miten viehättävä rauhan tyyny! Tosi kiva idea. Mitenhän saisi vielä meidän kattimukset uskomaan, että paljetteja ei nakerreta :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana! Tämän mäkin taidan osata toteuttaa :) Pakko lähteä nappikaupoille tosin... Mulla ainakin on tuollainen kuva Pinterestin ideakansiossa - olen haaveillut vastaavasta tyynystä jo kauan. En vaan ole hokannut, että sen voisi itsekin tehdä :D :D

  VastaaPoista
 4. Ihania tuunauksia ja kierrätyksiä. Hyvältä näyttävät!

  VastaaPoista
 5. Aivan miettömän ihana tyyny! Kimallenapit kruunaa kokonaisuuden.

  VastaaPoista
 6. Ihana tyyny, rauhaa vaan kaikille! Ja erityisesti ilahduin tästä, että valmisvaatteiden varanapeista voi siis tosiaan tehdä jotain järkevää. Laitan ne aina talteen mutta toistaiseksi ovat jääneet vain makaamaan ompelulaatikkoon.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä