M niinkuin MURU
Viime vuosina aapiset ja lukukirjat ovat tulleet perheessämme tutuiksi. Pikkumetsän aapisessa seikkailevat mm. Ossi-jänis, Ansa-orava ja kettukaksoset Kulta ja Muru. 

Pari viikkoa sitten kävimme Kirsikan kanssa ilta-ajelulla ja eksyimme reissullamme myös Ikeaan. Sieltä mukaan tarttui kettu poikineen.


 Meille kotiutunut kettutyttö nimettiin oitis Muruksi. Se sai  päälleen uuden asun, samanlaisen kuin aapisessa. Kettu muuttui vielä himpun verran enemmän esikuvansa näköiseksi, kun muutin sen korvien asennon ompelemalla ne leveämmiksi.

Kettu: Ikea
Kankaat vaatteisiin: EK

Villiluontoinen kettutyttö on keräillyt viikonlopun ajan voimia, että jaksaa taas arkena kannustaa pieniä koululaisia:)

Iloista mieltä alkavaan viikkoon!
Sunna

Kommentit

 1. Oi♥
  Tämä ope tahtoo Kullan ja Murun omaan luokkaansa kanssa!!
  Tämän vinkin nappaan mukaani.....KIITOS!!

  VastaaPoista
 2. Itse pyörittelin Ikeassa samaisia kettuja ajatuksena antaa tytölleni joka olisi varmasti rakastunut niihin. Jäi Ikeaan ja jo matkalla harmitti etten ottanut. Nyt harmittaa vieläkin enemmän, kun näytit että noille voisi laittaa/tehdä vaatteitakin..

  VastaaPoista
 3. Kyllä teillä riittää hyviä ideoita :) Meillä Maipulla on eskari-kirja tuota samaa sarjaa ja hahmot tuntuvat kyllä tärkeiltä. Etenkin se majava niistä ;)

  VastaaPoista
 4. Kulta&Muru oli meinkin suosikkihahmoja aapisessa :)

  VastaaPoista
 5. Mainio ajatus! Jokaiseen ekaluokkaan pitäisi saada omat lohtuketut pieniä piristämään. Ihania ideoita kaikinpuolin teillä täällä nut ja aina.

  Paula

  VastaaPoista
 6. Meillä on sama kettu ja sen pienoinen todella rakkaita lapsille. Ostin ne muuton aikaan ja molemmat ottivat ne jotenkiin turvakseen itselleen. Meillä kun tyttö hoitaa nukkea, niin poika pukee vaippoja ja vaatteita tuolle ketulle :D Miehekkäämpää kenties? Mutta suloista! Meillä ei ole vielä Aapis-ikäisiä, mutta olisi ihana näyttää kyllä tuo kettu tuolta pojalle, joutuisin varmaan tekemään saman paidan :D IHANA IDEA :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana ope! Meillä on Matti ja Lissu ja ovat kyllä keppinukkeina, mutta ei kyllä vedä yhtään vertoja suloiselle Murulle. Voimia joulukiireisiin niin töissä kuin kotonakin!

  VastaaPoista
 8. Ihana Muru! Mulla oli luokassa nalle, jonka nimi oli Nuutti Kuustonen. Se jäi mun entisen luokan mukaan. Viikonloppuisin Nuutti pääsi vuorollaan käymään jokaisen kotona ja sitä kuskattiin mummoille ja kummeille kylään. Tuo Muru olisi ihana maskotti luokkaan myös.

  VastaaPoista
 9. Voi Muru! Näyttää nyt aivan esikuvaltaan. Ihana :)

  VastaaPoista
 10. Ihana! Tämänkin open suosikkiaapisen suosikkihahmot ovat Kulta ja Muru. Kopsaan idean ehdottomasti omaan luokkaani, jos vielä pääsen Pikkumetsän Aapista käyttämään. :)

  VastaaPoista
 11. Sain tuollaiset kettukaksoset viime vuonna oppilaalta lahjaksi. Siellä ne sitten istuivat opepöydällä =)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä