Isänpäivän viiksikakku

Armas mieheni on mukana joukossa, joka kasvattaa viiksiä ja kerää rahaa miesten terveyden hyväksi. Jalo ajatus, mutta luulenpa että moni olisi valmis tekemään pienen lahjoituksen, jos viiksistä luovuttaisiin..


Isänpäivää on kuitenkin vietetty teemaan sopivasti lasten tekemiä lahjoja ihaillen ja viiksikakkua nauttien:)Keittiömme koki syyslomalla pienen uudistuksen, kun kaakeloimme sen välitilan. Aikoinaan hankittu alumiinilevy sai väistyä valkoisten laattojen tieltä ja koko keittiö valaistui kertaheitolla, vaikkei sitä varmaan näistä hämyisistä kuvista huomaakaan :). 

Syksyisen Siivouspäivä-tapahtuman aikoihin löysimme sarjan vanhoja Bertoia:n tuoleja, joita olemme pikkuhiljaa hiekkapuhalluttaneet ja pulverimaalauttaneet. Pöydän päässä oleva tuoli sen sijaan on serkkuni löytö Kiinasta. Uusi pitempi keittiönpöytä on myös etsinnässä, jotta mahtuisimme kaikki kerralla joulupöytään. 

Ihanaa Isänpäivää kaikille!
Sunna

 P.S. Löysin tällä viikolla myös uuden keittiönmaton. Sovittelin sitä tyytyväisenä lattialle, kun mieheni kommentoi, että muuten hyvä, mutta vähän yllättävä veto tuo tummansinivalkoisuus. Luulin siis ostaneeni mustavalkoisen maton. Sininen meni palautukseen ja uutta odotellaan :)

Kommentit

 1. Mua naurattaa toi tummansinivalkoisuus. Mulla on yksi tummansininen mekko, jota olen pakottanut itseni käyttämään, kun ostin sen mustana.

  Hieno välitila!

  Meillä on ihana Adalmiinan helmessä teetetty iso pöytä. Suosittelen. Olen siitä blogannut Hattarassa keväällä 2010.

  Anu

  VastaaPoista
 2. Onnea Suomen kädentaidot 2012 blogille! Kiva viiksikakku! - Kirppu

  VastaaPoista
 3. Hauskat viikset tuossa kakussa, sopii hyvin.
  Mustavalkoinen keittiönne näyttää todelal kivalta!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Millä tekniikalla tuo teidän pöytä maalattu? Näyttää hyvältä, sopivasti kuluneelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Pöytä on Juvin valmistama ja se on käsitelty antiikkipatinoiduksi jo ennen ostoa Osmocolorin luonnonvaalealla peittävällä vahalla. Juvin liikkeestä saat varmasti lisätietoa aiheesta:)

   Poista
 5. Ihana keittiö teillä, minkä keittiöfirman se on?Suunnittelemme keittiöremonttia..
  Aivan ihana blogi teillä, olen seurannut sitä viime kesästä lähtien.
  Tyttö vauvan äitinä kysyisin myös missä noita veikeän näköisiä nukkuja myydään..jospa saisin hommattua semmoisen pukinkonttiin:)

  VastaaPoista
 6. Hei, eihän tuopöytä olisi myynnissä? Meilläkin jouluksi uusi ruokapöytä-projekti meneillään. Kaunis keittiö. Remppakuumetta aiheuttava.

  Anna Emilia

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä