Voittajafiilis

Huhhei!
Puolen vuoden pihaurakka on ohi. Paljon saatiin aikaiseksi, ja tekemistä riittää vielä ensi kesäksikin, mutta nyt olemme tehneet sen (ja vähän enemmänkin) minkä suunnittelimme. Ensi kesäksi jäi lopun aidan rakentaminen, pation käsitteleminen harmaaksi, uusien pihatuolien hankkiminen, istutuksien (kukkien, puiden ja pensaiden)tekeminen jne.

Siirtonurmi tuli eilen ja tänään se levitettiin koko pihamaalle. Yllättävän nopeaa puuhaa.
Ja voi kuinka olen tyytyväinen! Hermoni eivät olisi ehkä enää kestäneet jaloissa sisälle kantautuvaa multaa ja sen jatkuvaa imurointia, joten siirtonurmi on meidän juttu. 

Alla muutama kuva pihasta. Joukossa on kuvia ennen ja jälkeen.
  
  


Nyt tekee mieli laiskotella :). Sitä täytyy varmaan vähän treenata...

Lupsakkaa lauantai-iltaa!
Kirsikka

Kommentit

 1. Oo miten hyvältä näyttää:)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsit miten hienolta näyttää. Olette kyllä urakoineet ihan hulluna. Mutta kyllä nyt kelpaa välillä levätä. :DDD

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana. Ahkera uurastus antoi hienon lopputuloksen. Jälkeen-kuvissa ei näy tuotai ihanaa keinua.. Jäitkö se toimettomaksi? Olen etsinyt vastaavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vanhaa keinua ei valitettavasti ole enää :(. Se oli niin valtava,että meillä oli ongelmia sen säilyttämisessä pihamaalla kaiken tämän mylläyksen aikana, eikä sen kuljetukseen olisi riittänyt tavan pakettiauto tai peräkärry. Kunnostamisessakin olisi riittänyt hommaa...harmittaa näin jälkikäteen, että päätimme tuhota sen, sillä se oli tämän talon alkuperäisen asukkaan itse tekemä. Säilytimme itsellämme sentään samaisen herran tekemät kottikärryt sekä puutarhapenkin, jotka pitäisi hiekkapuhaltaa ja maalata.

   Poista
 4. Upea! Olette kyllä suuren työn tehneet. Huh! Lopputulos on ihailtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viellähän se on kesken, mutta on se ainakin siistimmän ja huolitellumman näköinenkuin aikaisemmin. Siinäpä mulla sitten ihmettelemistä kuinka saan vanhan talon pihaan loihdittua puutarhamaisen tunnelman (jonka tämä talo menetti tonttijaossa), kun on tuo viherpeukalo valitettavan keskellä kämmentä :D

   Poista
 5. Upeasti olette toteuttaneet ison projektinne pihassa!

  Mielenkiintoinen blogi teillä. löysin tänne 101-ideaa lehden vinkistä ja ajattelin jäädä lueskeleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että löysit tänne! Tervetuloa toistekin :)

   Poista
 6. Tosi kivan näköistä, kivetyksellä tulee niin viimeistellyt näköistä. Meilläkin kivetyshommat on kesken, saataisiin edes ne kriittisimmät tehtyä tänä syksynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Tsemppiä kivetyshommien loppuunsaattamiseen!!

   Poista
 7. Siitä sitten vaan nurtsinajelemisvehkuleita katteleen ja osteleen ;) Hienon näköistä. Kiitos tunnustuksesta naiset :)

  VastaaPoista
 8. nurtsinajelemisvehkulit <3 Ne täytyykin käydä hankkimassa, sillä me ollaan ajeltu nurtsia tässä pihassa viimeksi yli kolme vuotta sitten ties millä romulla.

  VastaaPoista
 9. Hieno tuli :)
  Tosta viimesestä kuvasta tuli mieleen mun syntymäkoti, samantyylinen talo.

  VastaaPoista
 10. Tosi harmi kohtalo keinulle :( Olisi varmasti löytynyt hakija keinulle kun olis vaan laittanu vaikka tänne blogiin kuvan ja saa noutaa. (minä olisin hakenut)
  Vaikkakin ymmärrän ratkaisuannekin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä