Sisarusasu, vol 2

Helppojen ompelusten sarja jatkuu.
Vähänkö tein kivan kirpparilöydön tuossa reilu viikko sitten. Olen haaveillut näiden neliapilatrikoiden tilaamisesta jo pitkään, mutta en vain ole saanut aikaiseksi (ja olen kyllä joutunut hieman toppuuttelemaan itseäni aika-ajoin näiden kangasostojen kanssa). Mahtavaa, että ne odottivatkin minua kirpparipöydässä. Silloinhan ne on ihan sallittua ostaa, eikö? Ne olivat juuri sopivan kokoiset palat mun tarpeisiin. Ruskeasta riitti sopivasti tytölle mekkoon ja vihreästä pojalle perus trikoopaitaan.
Näistä tuli lempparini ja lapsetkin tuntuivat kovasti tykkäävän, joten tulevat varmasti ahkeraan käyttöön.   Mistähän saisin nyt virtaa omiin trikoomekko-ompeluksiin?! Yksi olis jo leikattuna ja kankaita olis vino pino odottamassa. Ehkä viikonloppuna...jos siirtonurmen asentamiselta jää aikaa, jännää!

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Kirsikka

Kommentit

 1. Nätit vaatteet! Ja aivan ihana tapetti tuossa ed. postauksessa. =)

  VastaaPoista
 2. sÜ? DIE bEIDEN:
  dAS kLEID IST SEHR NIEDLICH

  LG nicole

  VastaaPoista
 3. Tosiaan huippu kangaslöytö! Ihanat vaatteet ja söpöä, kun sisaruksilla samikset :) Tykkään kovasti tuon mekon mallista!

  VastaaPoista
 4. Wau, kauniit vaatteet:) ja tuo edellisen postauksen tapetti on valloittava, kaunis käyntikortti kun sisälle astuu:)

  VastaaPoista
 5. Kivat puserot ja edellisen postauksen eteinen! Vanhemmassa talossa (niin ainakin kuvittelen teillä olevan) on viel oma tunnelmansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Asumme rintamamiestalossa, joten vanhassa siis joo :) Tapetin laittaminen eteiseen jotenkin ihanasti lisäsi vanhan talon tuntua.

   Poista
 6. Aivan ihanan tapetin olette löytäneet eteiseen! Sopii niin hyvin takana näkyvään huoneeseenkin!

  VastaaPoista
 7. Eikä! Mä inhosin tuota kuosia ja olen jättänyt sen ostamatta. Ja nyt kun näen sen valmiina vaatteena nii sehän on niin täy-del-li-nen että täytyy lähteä tuota jostain metsästämään. Voih!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä