Pinnityynyjä

Pitkästä aikaa ompelin muutamia pinnityynyjä, lahjoiksi ja omaan käyttöön. 

Meillä on pinnityynyjä, erilaisia rasioita ja purkkeja hiuspompuloille ympäri huushollia.  Kun vielä keksisi kuinka nämä tärkeät ihanuudet löytäisivät tiensä paikalleen. Vaikka huislenksuja on syksyn alussa hankittu kourakaupalla ovat kaikki jo kadonneet. Tai ainakin siltä tuntuu, kun niitä etsitään aamuisin ennen päiväkotiin lähtöä. Pysyvätkö teillä pinnit ja pompulat tallessa?

Kaava ja ohje: Mekkotehdas-kirja

 Kankaat: kangastilkkuja, kierrätyshameen helmaa, pala vanhaa tyynyliinaa jne. 

Suosittelen kurkkaamaan myös SOL 13-blogiin. Milla oli virkkaillut söpöisiä pupuponkkareita ja blogista löytyy muutenkin aivan ihania käsitöitä:)

Iloa ja aurinkoa tiistaipäivään!
SunnaKommentit

 1. Meillä samaa ongelmaa... siisvouspäivänä sitten keräilen niitä ympäri huushollia taskuuni ja tyhjentelen taskut isoon kannelliseen koriin. Noita tyynyjä pitäisi kyllä ommella täälläkin, olisivat käteviä:)

  VastaaPoista
 2. Meillä on hiuspompulat pujoteltu avainnauhaan. Sitä on hyvä pyöritellä juuri sen halutun pompulan kohdalle ja avata nauha ja napata mieluisensa käyttöön :)

  VastaaPoista
 3. Tämä pinnityyny on loistava, itsekin olen tehnyt pari. Tuunasin vielä lisäosaksi sivusaumaan pompuloille oman nauhan, joka kiinnittyy napilla tyynyyn... mutta ongelmana on opetella, että ne kaikki pinnit ja pompulat löytää tiensä tyynyyn;)

  VastaaPoista
 4. Pinnityyny oli ensimmäinen tai toinen käsityö, minkä tein Mekkotehtaasta - aivan ihana ja käytännöllinen. Pinnit on pysyneet tallessa, vielä kun keksisin jonkin söpön rasia pompuloille, mitä on pilvin pimein (myös hukuksissa).

  VastaaPoista
 5. Kivan näköisiä!
  Hyvä idea pinten tilkkupalojen käyttöön.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Sunna ja Kirsikka...ilmankos olin ihan "äemänkäkenä" kuin monta katsojaa puput on saanu :X kiitti ja niiaus!

  VastaaPoista
 7. Hauska idea! Meillä myöskin vaanii joku ponnarimörkö joka syö kaiken kitaansa...

  VastaaPoista
 8. Tarvitsisin tällaisen ehdottomasti kuin myös neulatyynyn :)

  VastaaPoista
 9. Blogissani on teille jotain :)
  http://pepparspray.blogspot.se/2012/09/i-your-blog.html

  VastaaPoista
 10. Kerrassaan veikeä idea! Tykkään!

  VastaaPoista
 11. Loistava idea! Naita taalla Australiassa tehtailen juuri lahjaksi. TODELLA loistava idea ja toimii. Kiitos muutenkin ihanasta kirjasta. Taalla on meidan neideille syntynyt jo mekko jos toinenkin kirjan ohjeiden avulla :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä