Koti

Kesän kynnyksellä Krista ja Jonna kyläilivät meillä kameroineen ja muistivihkoineen. Tuttuja vieraita ei tarvinnut jännittää, mutta kaiken kiireen keskellä siivous ja remontin loppuun saattaminen jäivät viime tippaan.  Yläkerran kattoparrujakin maalailtiin vieraiden jo kolkutellessa oven takana. 

Juttu kuvineen on julkaistu heinäkuun Kotivinkki-lehdessä, josta joku on sen saattanut bongatakin. Myös Jonnan blogissa on kuvia ollut nähtävänä jo aiemmin.Kuvat: Krista Keltanen

  Kivan kuvauspäivän päätteeksi lapset saivat syödä herkkumuffinsit ja pääsivät taas leikkimään ja pistämään talon tuttuun "järjestykseen"!

Mukavaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa!
Sunna

Kommentit

 1. Ei mä en kestä! Teil on niin ihanaa ja kaunista. Mun tekee niin mieli peruu perjantain miitti ´you know who´:n kanssa. MÄ EN KESTÄ!! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krista om ihan huippu ja omaa luokkaansa:) Olisitpa vaan nähnyt mitä meillä tapahtui "kuvausten ulkopuolella". Kuvauspäivänä Kirsikka ja lapset olivat myös meillä. Mieheni oli värvätty yleismiesjantuseksi ja lisäksi huolehtimaan kaikista viidestä lapsesta. Samaan aikaan kun kun sisällä kuvattiin oli pihapatiolla kiva pieni piknik a la McDonalds ja viisi lasta ei niin edustavassa kunnossa.. Joten kestä vaan:)

   Poista
 2. Onpa ihanan raikasta ja valkoista. :) katsoopa sita sitten minne tahansa niin silmat lepaa nakemassaan. Kukas tulis laittamaan meidan kodin tuollaiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Valitettavan harvoin täällä kyllä totuuden nimissä silmä lepää, mutta näitä kuvia kyllä katselee itsekin mielellään:)

   Poista
 3. Teillä on kyllä NIIN KAUNISTA... Ihan mun makuuni! Mä tykkään ihan hirveesti kaikesta, varsinkin seinien väreistä. Tapettipuu on kaunis. Tuo vaaleanpunainen tapetti on ihana, mikä se on? Ja tietty nuo mekot, ihania. Självklart!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Makuuhuoneen vaaleanpunainen tapetti on Sandbergin Vera. Tykkään siitä itsekin hurjasti:)

   Poista
 4. Todella kaunista ja niin seesteistä :) Sopivasti värejä valkoisen keskellä ja sellaisia "kiintopisteitä" joihin silmät osuvat :) Todella kaunista!

  VastaaPoista
 5. Niin kaunista! Iski kauhea sisustuskuume :)

  VastaaPoista
 6. Mikä ihana moderni Huvikumpu!

  VastaaPoista
 7. Ihana koti! Ihailin sitä jo kotivinskistä heinäkuussa äitini kanssa. Mikä on tuo vaalenasinikukallinen tapetti tuossa lipaston takana? Aivan ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lipaston takana oleva tapetti on Harlequin Passion, luonnonvalkoisella pohjalla turkooseja kukkia kultaisin reunoin.

   Poista
 8. Ihanan näköistä! Hyvältä näyttää myös noi marengit, onko teillä ohjetta niihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marenkien ohje löytyy Leila Lindholmin keittokirjasta Pala kakkua -ja paljon muuta nimellä Katalonialaiset marengit. Tein niitä tänä kesänä ekaa kertaa. Hyvin onnistuivat ja hyvin tekivät myös kauppansa:) Suosittelen!

   Poista
 9. Eihän näitä kuvia kodistanne voi kuin huokaillen ihailla. Todella kaunis ja persoonallinen, aivan ihana koti!

  VastaaPoista
 10. Muistan kun kurkittiin näitä jo vähän etukäteen :D Jo silloin sydän pakahtui ! Niin kaunista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina ihanista sanoistasi ja Kristahan ei tunnetusti osaa ottaakaan muita kuin kauniita kuvia:)

   Poista
 11. Oi voi miten kaunista! Näitä kuvia kun katselee niin tekee mieli aloittaa kodin järkkäily :)

  VastaaPoista
 12. Posti toi tänään Mekkotehdas-kirjan. Se on ihana! Näitä kuvia katsellessa tulee mieleen, pitäisikö teidän tehdä seuraavaksi sisustuskirja. Täältä löytyisi heti yksi ostaja. ;)

  VastaaPoista
 13. Onpa ihanan näköistä teillä :)! Mistä tuo toinen lastenhuoneen sänky on hankittu, tuo jossa on pyöristetyt päädyt? On niin hauskan näköinen.

  VastaaPoista
 14. mistä nuo vanhan arkun yläpuolella olevat taulut on? Entä olohuoneen seinällä rykelmässä levat taulut? HIENOJA :)

  VastaaPoista
 15. Mekkotehdaskirja sattui käsiini kirjastossa ja sillä tänne blogiin löysin. Teillä on iloisen kaunista ja värisävyt mätsäävät todella kauniisti. Itse olen niin mudan ja mustan ystävä nykyään, mutta osaan ihailla värejä toisilla. Kiitos herkkuhetkestä blogissanne!!!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä