Keijupipo

Sade viuhoo ja sää on kaikin puolin syksyinen. Välikausivaatteet ja päähineet on nyt viimeistään kaivettava kaapin kätköistä.

Kesäisellä pohjoisen reissullamme löysin Haaparannan retkeilykaupasta Limpulle kivan ulkoilutakin, kauniin savunsinisen ja vielä edullisesti. Kaupassa takkia soviteltiin ja varmistelin moneen kertaan, että onhan väri yhtälailla tyttärenkin mieleen. En tiedä mikä meni pieleen, mutta nyt säiden viiletessä takkia ei ole kertaakaan laitettu päälle.

Viimeisenä oljenkortena päätin ommella takille kaveriksi uuden pipon. Pahaenteistä tai ei, valitsin pipoon kankaan, josta olen aiemmin ommellut legginsit, joita ei ole pidetty kertaakaan. Koristelussa päätin kuitenkin ottaa varman päälle ja applikoin pipoon kultaisen kimmeltävän keijukaisen.  


 Raitatrikoo: Eurokangas
Sininen trikoo: Eurokankaan palalaari
Kimalletarra: Seriväri

Pipo on heti otettu omaksi, saa nähdä kuinka takin käy..:)

Rentouttavaa viikonloppua!
Sunna

Kommentit

  1. Tsemppiä takin kanssa, jospa se pikkuhiljaa pääsisi suosioon... :) En oo viime aikoina kovin paljoa ehtinyt muiden blogeja kommentoimaan, mutta niin ihania kotikuvia teiltä aikaisemmissa postauksissa, että ihanhan tässä taas inspiroitui ja virkistyi :D Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Nätti pipo! Toivottavasti se saa takin kaverikseen. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä