Yläkertaa vol 1

Meillä kävi eilen ihania vieraita. Kotikuvausta.
Tästä syystä olen reilun kahden viikon alla paiskinut kaiken maailman rästiin jääneitä sisustusjuttuja. Samalla orjuutin myös läheisiäni, sorry! Aika meinasi loppua kesken, sillä hommaa oli NIIN PALJON!

Ensimmäisenä vilautan teille makuuhuonettamme. Ensimmäistä kertaa koen, että huone on sisustettu. Ei vielä valmis, mutta sinne päin. Kattolamppu puuttuu edelleen ja uudesta valkoisesta (ja matalammasta) sängystäkin haaveilen. Haastetta tilaan tuo matala huonekorkeus. Se ei ole häiritsevän matala, mutta sopivaa roikkuvaa lamppua on vaikea löytää. 
Suurin muutos huoneessa on tällä kertaa se, että divaani muutti yläaulasta makuuhuoneeseen. Divaani sai myös vihdoinkin uuden päällisen (kiitos äiti <3) verhoilukankaasta, jonka löysin kolme vuotta sitten kirpputorilta kympillä (monta metriä!). Melkein kaikki koristetyynytkin saivat tämän rupeaman myötä uudet päälliset. 
Päiväpeittona toiminut vanha untuvapeitto on ollut tarkoitus uudistaa ja päällystää pellavalla, mutta nyt siihen ei ollut enää aikaa. Peitolle oli kuitenkin tehtävä jotakin, sillä sen reunoja kiersi kirkkaan sininen tere. Päätin peittää tereen vinokantilla ja lopputuloksena on erilaisista pätkistä muodostuva vinokanttaus. Kiitos jälleen kerran äidille sekä Sunnalle, jotka molemmat ehdottivat tuota pätkäideaa!


Aurinkoa päiväänne <3

Kirsikka

Kommentit

 1. Ompa kaunista ja ihana tunnelma! Kyllä tuolla nukuttaa varmasti hyvin <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis makkari! Kiva tuo pesuallas. Ei ihan yleinen täällä, mutta varmasti toimiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni! Pesuallas on kieltämättä harvinainen suomalaisissa makuuhuoneissa. Koska meille ei mahtunut yläkertaan WC:tä, sain idean "kauneudenhoitopöydästä" pesualtaalla. Oli kätevä (ja on edelleenkin), kun poikamme oli vaippaikäinen. Ei tarvinnut öisin ravata vaipan vaihtoon alakertaan :)

   Poista
 3. Aivan ihanan tunnelmallista! Ja tuo kantattu reuna päiväpeitteessä on kyllä tosi hyvännäköinen. Taidankin aavistella ketä teillä kävi kylässä :)
  Ekaterinan ajatuksista katja

  VastaaPoista
 4. Nyt tuli uteliaisuus, ketähän teillä oikein kävi? Ihanan näköistä teillä kyllä on. T: Irmeli

  VastaaPoista
 5. Iiiik, miten ihana koti! Tykkään! Ja aivan ihana kuva sinusta ja Sunnasta!

  VastaaPoista
 6. Todella kaunista!!!! Meillä tekee myös päiväpeiton virkaa untuvapeitto ja reunan tere on häirinnyt alusta saakka. On pitänyt kantata valkoisella, mutta tuo "pätkäkanttaus"-idea on aivan mahtava!!! Saako ideaa lainata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona! Ja tottahan toki voit idean täältä lainata :)

   Poista
 7. Todella kaunis ja valoisa makuuhuone. Matala huonekorkeus tekee houneesta kauniin persoonallisen. Tykkään noista kuniista vaaleista pastellin sävyistä. ihana tunnelma!

  VastaaPoista
 8. Ihana! Äkkiä lisää kuvia! :) Huomaa että syksy tulee, kun katse kääntyy pikkuhiljaa ulkoa sisätiloihin.

  VastaaPoista
 9. Aivan äärettömän upean näköistä! Todella kauniisti olet sisustanut makuuhuoneenne! Pesuallas kruunaa kokonaisuuden! :)

  VastaaPoista
 10. Ihanalta näyttää! Tuo allas on tosi jännä yksityiskohta:-)

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana <3 Sänky on mun mielestä kaunis, niin kun koko kokonaisuuskin on :)

  VastaaPoista
 12. Kauhista, rauhaisaa tunnelmaa! Kyllahan minakin tuolla voisin uinua. ;) Divaani on mieleton. Pitaa pistaa korvan taakse harkintaan, etta joskos mammalle oma divaani lukupaikaksi. :)

  VastaaPoista
 13. Kyllä teidän kotia on ilo katsella! Kiitos vielä tämänpäiväisestä!

  VastaaPoista
 14. Ihanan näköinen huone! Mikä ja mistä on tuo lamppu divaanin takana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lamppu on Artemiden Tolomeo ja olen tilannut sen täältä:

   http://www.ambientedirect.com/en/search?q=Tolomeo

   Olen nähnyt näitä myös Helsingin keskustan Stockmannilla joskus, ja myydään niitä varmasti jossain muuallakin Suomessa, mutta tilaamalla tulee halvemmaksi.

   Poista
 15. Mielettömän kaunista! Ihania kuvia kerrassaan.

  VastaaPoista
 16. Hieno ja upea koti! Mistä olet hankkinut tuon korutelineen"? Olen etsiskellyt jotain tuon tyylistä, mutta ei ole vielä vastaan tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistin yhtäkkiä, että tänne on jäänyt vastaamatta...koruteline on Day'n ja ostin sen samannimisestä liikkeestä Helsingistä Bulevardilta.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä