Rannalla

Päivä ei ollut erityisen lämmin, mutta päätimme  poiketa Storsandin hiekkarannalle, kun sillä suunnalla  taannoisella mökkireissullamme muutoinkin liikuimme. 

Kylmyys ei lapsia haitannut vaan he pikemminkin nauttivat saadessaan koko rannan omaksi juoksutantereekseen. Mukana matkanneet nuket puolestaan pitivät pipot visusti päässään ja tyytyivät tallustelemaan lämpimässä hiekassa paljain jaloin. Nukeilla olevat pelastusliivit olen ommellut jo vuosia sitten lasten nukkevauvoille. Ne sopivat sattumalta myös näille meriseikkailijoille.


Lomapäivät käyvät vähiin. Lintsit ja asuntomessut ovat ainakin vielä listalla ja pari hametta pitäisi ommella ennen päiväkotikauden alkua. Toivoisin niin vielä ainakin paria lämpöistä lomapäivää ennen koulujen ja töiden alkua.

Mukavaa viikonloppua toivotellen
Sunna

Kommentit

 1. Mukavia viimeisiä lomapäiviä! Mäkin täällä ompelen kuin raivohullu kun ajattelen, että maanantain jälkeen en enää ikinä ehdi. Toivon, että se pelko osoittautuu vielä turhaksi. :)

  Ihanan kuvan ootte itsestänne laittanut!! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä jostain aina nipistää aikaa sille kaikkein tärkeimmälle harrastukselleen, usko pois! Kieltämättä täälläkin arkeen paluu tuntuu tällä hetkellä ylivoimaiselta haasteelta, mutta eiköhän me selvitä:)

   Poista
 2. Oletko muokannut kirjan nukkekaavaa noille nukeille? Meille tuli postissa tuollainen Tähkäpää synttärilahjaksi ja sille tahtoisin tehdä mekon. Teenkö suoraan kirjan kaavalla vai pitääkö pienentää kaavaa? - maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Mekkotehdas-kirjan nukenkaavat on mitoitettu vauvanukeille, joten ne ovat auttamattomasti isoja näille Disneyn Animator-nukeille. Kirjan kaavat eivat siis nukeille sellaisenaan sovellu.

   Olen kaavoittanut Disney-nukkejen vaatteet kokonaan uudestaan ja käyttänyt apuna kirjan takaa löytyviä minikaavoja katsoen niistä lähinnä kaavojen linjoja. Suosittelisin, että piirrät kaavat nuken päällä olevasta valmiista vaatteesta ja siitä sitten muokkailet erilaisia versioita. Näin piirsin itsekin ensimmäisen "peruskaavan". Ompeluintoa ja mukavia nukkeleikkejä:)

   Poista
 3. Olen ihastunut nuihin nukkeihin ( ja myös blogiin:), mistä nukkeja saa ja minkä kokoisia ne ovat? :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä