Myynnissä muutamia mekkoja

Avasimme tänään uuden blogin, jossa myymme meille tarpeettomaksi käyneitä vaatteita ja asusteita. Laitoimme tällä kertaa myyntiin muutamia Mekkotehdas-kirjan kuvausmekkoja, joitakin protoja ja muutaman vasta valmistuneen mekon. 


Käykäähän kurkkaamassa www.mekkotehdasmyy.blogspot.fi

Terkuin 
Mekkotehtaan iltavuorolaiset

Kommentit

 1. Olipa ihania mekkoja, kannattaa käydä katsomassa varsinkin jos tuntee 110/116 kokoisia tyttösiä! Meille nuo olivat liian pieniä, mutta jään odottelemaan aamua (kun lapset heräävät) ja kysyn miellyttäisikö isompaa kokoa oleva ruskea kierrätysihanuus... (Ellei joku ole ehtinyt ostaa sitä ennen.)

  VastaaPoista
 2. Monta kaunista mekkoa myynnissä mutta meille myös liian pieniä. Jään odottamaan kokoja 120 senttiselle. Ja itselleni:) Anne

  VastaaPoista
 3. Hitsi, myöhässä.
  Paupa

  VastaaPoista
 4. Kauniita mekkoja pikkuprinsessoille, mutta milloinkas me kokoa 34 saadaan kauniita mekkoja?

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanasta, inspiroivasta kirjasta! Sain kirjan viime viikolla ja nyt on jo kolmas mekko menossa vaikkei varsinaista kohdetta vielä olekaan. :) Tähän saakka homma on sujunut melkolailla ongelmitta mutta nyt tuli tenkkapoo Maretin pääntiekappaleiden kanssa. Aivot meinaa nyrjähtää kun en hiffaa miten olkasaumat kaavan mukaisilla kappaleilla ommellen syntyy kuvan mukainen ylhäältä katsottuna "salmiakin" mallinen pääntie...!? Mä en nyt varmaan vaan jotenkin kässää tätä vaikka on tod.näk. ihan simppeli juttu. :)

  VastaaPoista
 6. Nyt tajusin. Tuijotin liikaa kuvaa.. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä