Synttärilahjaompeluksia

Täällä istun ikkunan ääressä ja vahtaan, milloin pääsen tien viereen viittomaan kivituhkakuormalle määrättyä paikkaa. Viikonloppuna tulee pieni kaivuri ja muutama apumies. Pihan muodot saavat kyytiä ja kivetyksien paikat alkavat hahmottua. Pitkän odotuksen jälkeen saamme "rakennus- ja purkumateriaalivaraston" tilalle käyttökelpoisen pihan (vaikka rakennushärpäkettä tuullaankin vielä  näkemään tällä pihalla, valitettavasti).

Alla on kolmelle pienelle tytölle tekemäni synttärilahjat. Ensimmäisenä on hame, jonka sai kaksi vuotta täyttänyt hametyttö (huom. ei MEKKOtyttö :)). Välittömästi paketin avattuaan synttärimekko lensi päältä ja tilalle vaihdettiin hame. 

Kaava: Oma
Kankaat: vanhoja varastoja, kierrätettyä ja Ek:sta hankittua

 Mekkotehdas-kirjassa olevalla olkapussukan kaavalla on tullut surauteltua yksi jos toinenkin nyssykkä lahjaksi. Alla kaksi olkapussukkaa, joista alempi onkin vilahtanut jo aiemmin Sunnan alkukesäisessä postauksessa.

Kaava: Olkapussukka, Mekkotehdas-kirja
Kassikangas EK, röyhelökukka kierrätettyä 

Kaava: Mekkotehdas-kirja
Kangas: EK
Pupun (Belle&Boo) kuva tulostettu netistä InkJet Set-kuvansiirtotekniikkaa käyttäen

Aikaisemmin keväällä vilautin ystäväni aloittamaa upeaa päiväpeittoa, johon sotkin hieman sormiani ja tilkkujani. Kaikki kunnia kuuluu kuitenkin ystävälleni. Saamattomuudestani johtuu, että laitan lupaamani kuvat lopputuloksesta vasta nyt. Hienoa S! Peiton onnellinen omistaja on yllä mainitsemani hametyttönen.
Alla kuva peitosta siskosten yhteisestä nukkumishuoneesta. Täältä (Klik) pääset kurkistamaan heidän edellisen kotinsa kauniiseen lastenhuoneeseen. Kuvissa vilahtaa myös ystäväni aikaisemmin tekemä isosiskon hieno päiväpeitto. 


Kaunista keskiviikkoiltaa kaikille!

Kirsikka

Ps. Tänään ilmestyneessä Kotivinkissä on Sunnan ihastuttava koti!!!

Kommentit

 1. Niin hienoja ompeluksia taas! Huvitti hieman toi "ei mekkotyttö"-huomautus, koska meidän tyttö taas on mekkotyttö, ei HAMEtyttö :D Ihania päättäväisiä pikkuneitejä!

  VastaaPoista
 2. Siis niin paljon nyt harmittaa etten osaa tuollaisia tehdä! Olet uskomaton!

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja. Toi päiväpeitto on ihan mielettömän söpö! Ja onnea Sunnalle kotiesittelystä! Pitääkin sitten selailla se lehti heti kun pääsen kauppaan. :)

  VastaaPoista
 4. Really nice bags and nice blanket! The skirt is great! :O)

  Greetings, Claro

  VastaaPoista
 5. Oi oi oiiiiiii, inspiroiduin sisäisesti --- toteutuksesta ei kyl tietoakaan :) :D Kiitos kuvista ja vinkistä ihanaan lasten kamariin.

  Kotivinkin haen lenkillä itelleni.

  VastaaPoista
 6. Tuo päiväpeitto on MIELETÖN! Itse olen viimepäivät ähissyt ompelukoneen ja pienten pehmolelujen parissa ja täytyy sanoa että tuollainen isompi projekti olisi seuraavaksi ihana!

  VastaaPoista
 7. Ei voi olla noin ihania! Love them! Ja ryntään lehtikiskalle. Toiveesiini on niin vastattu!!!!!!

  VastaaPoista
 8. Oi miten ihania kaikki♥Ja myös noi nukenvaatteet! pitäisköhän hommata meidänkin tyttöselle tommonen nukke.Kovin jo nukeilla leikkii joka päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos meiltä kysytään, niin pitää hankkia, nukke siis ;D

   Poista
 9. Onpa ihana hame. Ei ihme, että se piti saada heti päälle.
  Tuo peitto on ihan käsittämättömän kaunis!

  VastaaPoista
 10. Ompelen tässä Mekkotehdasta läpi, kun kuopus kerran on MEKKOtyttö. Tarvitsette molemmat valtavan kunniamaininnan kirjan kaavoista. En jaksa uskoa, että niin vähästä kankaasta saa niin kauniita lopputuloksia. Jotain keijutaikaa olette käyttäneet:D Koskaan ennen ei ole käteen sattunut kaavoja joista saa muokkaamatta hyvin istuvia vaatteita, joita on hirveän kiva ommella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Täällä punastellaan...Kaava-arkit olivat mielestäni se kaikista haastavin juttu koko kirjassa, joten on ihana kuulla, jos jonkun mielestä kaavat toimivat moitteetta :)

   Poista
 11. Ihana lahja! Varmasti mieluinen. Ja voi tuota päiväpeittoa! UPEA! Ihan uskomattoman hieno. ♥

  VastaaPoista
 12. Ihana päiväpeitto! Sain taas uutta inspiraatiota meidän lastenhuoneiden sisustukseen. Tänään on sadepäivä/ompelupäivä ja pari tyynyä odottaa ompelua:) Ostin muuten Kotivinkin eilen ja niin ihanat kuvat väreineen! Tekisi heti mieli lähteä maaliostoksille:)

  VastaaPoista
 13. Aivan upea hame, niin kaunis! :)
  Ja päiväpeitto -ihan mahtava!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä