Palleroviiri

Meillä pihatyöt senkun jatkuvat.
Parin päivän sisällä pitäisi tulla pihakivet suurissa säkeissä tontin reunalle.
Niissä riittääkin sitten latomista kerrakseen.
Seuraavaksi olisi vuorossa multakuorma ja ehkä osittain siirtonurmeakin.

Tämän hetken suosikki kaikista pihapuuhista on leikkimökki, jota aloitimme parisen viikkoa sitten. Sitä tehdään muiden hommien ohessa, silloin kun keretään.
Vaikka mökki ei ole vielä sisältä ihan valmis, syyhyävät sormeni jo sen verran sisustuspuuhiin, että ompelin mökkiin kuvassa näkyvän palleroviirin.  Tänään illemmalla mökkiin valmistuivat mieheni toimesta pieni parvi sekä kiinteä pöytä vasemmanpuoleisen ikkunaseinän eteen. Kuvat on siis otettu ennen tätä.
Mökistä on tulossa saman värinen kuin talostamme eli harmaat seinät ja valkoiset ikkunapuut.
Mökin isot vihreät ikkunat ovat vanhat kuistin ikkunat ja pari puuttuvaa ikkunaa haimme kierrätyskeskuksesta.

Laitan leikkimökistä lisää kuvia, kunhan se hieman edistyy.
Nyt väsyttää jo niin kovasti, että on ihan pakko ummistaa silmät.

Hyvät yöt!
Kirsikka

Kommentit

 1. Mokki on upea! Jo tassa vaiheessa. Mina haluaisin muksuilleni samanlaisen. Mistakohan malli on otettu tai siis saako tuota mallia jostain hankittua/ostaa ja jos silmani ei kovin pahasti peta niin samanmoinen taisi olla kirjassakin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Ina! Kirjan leikkimökki löytyy Sunnan pihasta ja on aika samanlainen kuin tämä meidän. Molemmat on itse rakennettuja ja hieman eri näköisiä ja kokoisia. Molemmissa mökeissä on käytetty vanhoja ikkunoita, jotka ovat sanelleet aika paljon rakennusvaiheessa millaisia mökeistä tulee. Sunna sai aikoinaan ideaa lastensa leikkimökkiin täältä:

   http://dengodefeen.blogspot.fi/2010/07/velkommen-inn-i-lekehuset-linda.html

   Poista
 2. Ihana leikkimökki,lasten paratiisi!

  VastaaPoista
 3. ois se leikkimökki kyllä ihana..meillähän on saman mallinen suurempana meneillään...tulossa kasvihuone!...palleroviiri on söpis!

  VastaaPoista
 4. Söpö viiri! Olen tehnyt (ainakin melkein) samasta keltaisesta kukkakankaasta pussihousumekon ja tossut vastasyntyneelle. Onko sulla tietoa, mikä kangas on kyseessä?

  http://melkeinkuinuusi.blogspot.fi/2011/09/pussihousumekko-lyylille.html
  http://melkeinkuinuusi.blogspot.fi/2011/08/retrotopposet.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Krisse! Olitpas tehnyt söpösiä juttuja vauvalle :) Kankaasi näytti isokukkaisemmalle ja rouheammalle kuin omani. Mun kukkakangas on saatu mummoni vanhoista varastoista, olisko ollu jokin tyynyliina tms.

   Poista
 5. Teillä kuulostaa olevan samat hommat kuin meillä. Ja sotkuisia lapsia? Meidän rakastavat mullassa ja hiekassa pyörimistä ja ovet ja ovenpielet ovat sen näköisetkin... Mies juuri eilen naputteli yhden käytävän kivelle, toinen pitäisi vielä tehdä ja nurmikko, muuriaita... Viikonloput ovat kuluneet hyvin pihahommissa ja työmaa ei tunnu loppuvan :) Siirtonurmea kyseltiin mekin, Vihervakalta, ja se kannattaisi kuulemma asentaa vasta elo-syyskuun vaihteessa. Jos oltaisiin tiedetty, että tulee näin sateinen heinäkuu, oltaisiin kyllä tilattu nurmi jo paljon aiemmin. Yhdet puistokaverit laittoivat juuri tuota Vihervakan nurmea keväällä ja heillä on nyt ihana, tuuhea ja vihreä piha. Meinattiin, että laitetaan vain osaan etupihalle, n. 70 m2 (mummi halusi että lapsilla olisi nyt jo heti ekana kesänä joku paikka missä leikkiä, muu kuin multakasa ;) mutta tulee selvästi halvemmaksi, jos tilaa samalla vähän enemmän. Yli 300 m2 tilaus olisi kaikista edullisin.

  Teille tulee soma mökki. Haaveilen meillekin leikkimökistä ja sinne on jo itseasiassa ostettu yksi vanha rautasänky ;) Mökillä aloitettiin myös leikkimökki remontti ja huomenna pääsen sinne jo tapetoimaan. Ihanaa! Kurkkaa blogistani meidän leikkarin suunnitelmat, jos haluat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että löytyy kohtalotovereita :). Sotkuisia lapsia joo! Täytyy käydä kurkkaamassa teidän suunnitelmat. Rautasänky kuulostaa ihanalta :)

   Poista
 6. Meillä taas leikkimökki on muuttamassa muotoaan puutarhavarastoksi...lapset kasvoivat jo ohi leikkimökkivaiheen...no, on se puutarhamökkinäkin ihan kiva:)

  Mukavia puuhasteluhetkiä teille!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä