K niin kuin keittiöjakkara

Mihin se helle oikein katosi? Eilen illalla kävimme Luukissa uimassa yhdessä Kirsikan perheen kanssa, eikä silloin ollut vielä tietoakaan säätilan muutoksesta. Tänään ei taideta uimaan lähteä, sen sijaan ohjelmassa on sitä ainaista siivousta ja remontointia. Onneksi illalla mennessa saamme odotettuja vieraita, kun kummityttö perheineen saapuu visiitille. 

Liesituulettimen päällä on jo hetken aikaa komeillut K-kirjain. Pahvinen kirjain löytyi Tiger-nimisestä pientarvikeliikkeestä, joita on avattu kevään aikana ainakin tänne pääkaupunkiseudulle. Päällystin kirjaimen eräällä suosikkikankaistani ja kankaan kiinnityksessä käytin apuna tapettiliisteriä. 


Viime päivinä pihapuuhissa on väriä pintaansa saanut sekä maalari, että vanha ikean keittiöjakkara. Olosuhteet maalarille olivat ehkä suotuisammat kuin tuolille, sillä porottava aurinko meinasi tehdä tepposet ja maali kuivua ennen aikojaan jo sivelyvaiheessa. Hyvä siitä kuitenkin tuli ja päällyspinnat saivat vielä viimeisen silauksen Tanskan matkalta hankitusta tapetista. Pintaan suihkaisu spraylakkaa ja toivottavasti kestää muutakin kuin katsetta:)  

Tapetti: Retrovilla

Ja nyt tämän koneen äärelle karanneen täytyy varmaan taas tarttua juuriharjaan..
Sunna

Kommentit

 1. K niinkuin Kauhian Kaunis <3

  VastaaPoista
 2. K..niinkuin kesä,kärpäset ja keittiönjakkara....mennää nyt samalla linjalla muiden kanssa:)KIVAAA KESÄÄÄÄÄ:)

  VastaaPoista
 3. Kelpaa kokin keittiossa kurkotella komean keittojakkaran katolla. .... ;-) IHANA!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kyllä! =) Ostin just teidän ihanan kirjan täältä lähimmästä kirjakaupasta (oli viimeinen kappale). Myyjä ihmetteli, kun käsityökirja menee yhtäkkiä niin hyvin kaupaksi...

  VastaaPoista
 5. Hauska nähdä vilkasta vuorovaikutusta täällä. Mukavan näköisiä haalareita ym. Iloa kesään!

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihana keittiöjakkara! Värisävy on ihan täydellinen. Mikä tuo sävy mahtaa olla? Minulla olisi projektina nukensängyn maalaus ja tuo sävy olisi juurikin passeli.

  Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Saija!
   Etsiskelen maalipurkin ja laitan pian värikoodin tänne:)

   Poista
 7. Tapettiliisterilläkö tapetin keittiöjakkaraan kiinnititte..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnitin tapetin liisterillä, jonka joukkoon sekoitin Erikeeper-liimaa. En tiedä onko ollenkaan paras kiinnityskeino, joten katsotaan kuinka kestää:)

   Poista
 8. Hei, mitä ovat nuo kaksi pientä söpöläistä? Mistä moisia voi hankkia?

  VastaaPoista
 9. Hei,
  Minua kiinnostaisi alakuvassa näkyvä parkettinne. Oletteko käsitelleet (vanhan?) tammi- tms. parketin vaaleammaksi, kuten arvelin? Olisi huippua kuulla millä parkettiin saa noin kauniin harmahtavamman sävyn...

  terv. Anna

  p.s. Söötti jakkara!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä