Ihana Lundagård

Olemme autoilleet loman aikana Suomen maata edestakaisin alhaalta ylös ja takaisin. Välillä käyneet hengähtämässä kotona ja sitten taas lähteneet reissuun. Alkukesän pohjoisen turneellamme poikkesimme välillä myös Norjan ja Ruotsin puolelle ja viimeisinkin mökkireissumme sijoittui läntisille rannikkoseuduille.   
Autolla matkatessa olemme tottuneet pysähtelemään siellä sun täällä ja ajelemaan uusia reittejä. Takapenkin tiimi tietää jo, että Loppis-kyltti tien pientareella keskeyttää matkan teon tilapäisesti. 

Viime viikolla teimme mökiltä päiväretken Pietarsaareen ja paluumatkalla poikkesimme Purmon kylään.  Olin varmistanut etukäteen, että yksi kesän toivekohteistani, Lundagård on varmasti avoinna. Lundagårdiin oli helppo löytää ja punaisen talon ovi oli kutsuvasti auki sinne saapuessamme.
   
Kaupassa oli kaikkea ihanaa vanhaa ja vähän uuttakin. Tavarat olivat kauniisti esillä ja tunnelma rauhallinen. En meinannut malttaa lähteä kotimatkalle ollenkaan:)


Meille kotiutui mm.kuvassa näkyvä neito-taulu.
Suosittelen ehdottomasti poikkeamaan Lundagårdissa, jos sillä suunnalla liikutte. Ja nettipuodissa voi jo etukäteen virittäytyä tunnelmaan.

Ihan koko Lundagårdia en tyhjentänyt, vaikka muutamia kivoja löytöjä teinkin. Sen sijaan matkaamme tarttui tällä mökkireissulla mm. pari polkupyörää, yksi retrohenkinen nojatuoli ja kymmenen kiloa käsinleikattua matonkudetta.. En tiedä tohdinko tunnustaa, että meidän piti lainata appivanhempien peräkärryä omaisuutemme kotiuttamiseksi..

Nyt on taas luvassa pari päivää pyykkäystä ennen uusia reissuja:)

Lämpöistä viikkoa toivotellen
Sunna

Kommentit

  1. voisin lähteä tuonne vaikka päätäkauten :) ihana kauppa!

    VastaaPoista
  2. Eiks tosiaan oo ihana paikka <3 Ja muutenkin koko Purmon kylä on tosi kaunis! Tuolla Purmossa oli jokinaika sitten Loppisrace jossa usean kymmenen talon pihoilla oli myyjät. Tosi kiva tapahtuma :)

    VastaaPoista
  3. Aivan valloittava ja inspiroiva kauppa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä