Ninnin juhlat

Tänään on juhlittu pienintä ruusunnuppuani kummien ja ystävien kanssa. Sankaritar nautti päivästään ja säteili kilvan auringon kanssa. 

Päivänsankarin toiveena oli, että kaikki vieraat olisivat pukeutuneet pupuiksi, mutta tästä ajatuksesta luovuimme, kun kutsut lähtivät vähän viime tingassa. Muutenkin tähän lämpöiseen säähän sopivat paremmin nirunarumekkoset. Seuraavassa tämän päiväistä juhlaeleganssia:)  

 Sankaritar valitsi juhla-asukseen vaaleanpunaisen Karoliina-mekon. (Kaava: Mekkotehdas-kirja) Sankarittaren siskolla, vasemmassa kuvassa, on päällään Alina-mekko ja kaulassaan Nova Melinan Etsy-shopista kotiutunut koru:) Neitonen keltaisissaan oikeanpuoleisessa kuvassa oli  myöskin pukeutunut aivan ihastuttavaan äitinsä ompelemaan Alina-mekkoon. Hyvä E!
 (Kaavat: Mekkotehdas-kirja)
Rusetti-pupu oli piilottanut aarteen, jota herkuttelun lomassa yhteistuumin etsittiin..
Aarre löytyi leikkimökistä ja jokainen pieni vieras sai oman pupupussukkansa. Idean pussien koristeluun sain  keväisestä Family living-lehdestä.


Limpun Alina-mekon etumusta koristaa Hemmi-tädin virkkaama vanha pitsinauha. Vihreämekkoinen ihana neitokainen on kummityttöni ja keltamekkoisen kaunottaren sisar. Hän edusti myöskin äitinsä ompelemassa Alina mekossa:) 


Turkoosivalkoinen mekko on yksi ruusukehiuksisen tytön omista suosikkimekoista ja hän valitsi sen itse juhla-asukseen. Ehdottoman onnistunut valinta:) .. ja kuten huomaatte illan edetessä osa juhlijoista ehti vaihtaa asuaan useampaankin otteeseen..

Sankaritattaren paketeista paljastui mm. pupuja, balettipuku, prinsessalegoja ja ihana Kirsikan ompelema pupu-kassi:) (Kassin kaava: Mekkotehdas-kirja)

Itselleni ompelin jokin aika sitten sini-valkoisen Maret-mekon, joka oli tänään oma juhla-asuni.

Kangas: Eurokangas
Kaava: Mekkotehdas-kirja

Taidan käydä vielä suukottelemassa nukkuvat nuppuseni ja mennä sitten itsekin katselemaan unikuvia!

Mukavaa ja lämpöistä alkavaa viikkoa toivotellen
SunnaKommentit

 1. Paljon onnea Ninnille! Todella suloisia mekkoja ja muutenkin ihanan näköinen tunnelma juhlissa.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Kauniita mekkoja! Ihanaisia pikkuneiteja! Suloinen sankaritar! Kuulostaa etta juhlat olivat onnistuneet vaikke vieraat pupuiksi somistautuneita saapuneetkaan. :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea pienelle sankarille!
  Ihastuttavia kuvia ja ihania mekkoja. Niin kauniilta näyttää! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan tunnelmallisia kuvia <3 Onnittelut pienelle prinsessalle!

  VastaaPoista
 5. Kyllä on upean näköiset juhlat. Kauniisti puettuja pikku prinsessoja ja upeat tarjoulut. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 6. Onnea ja aivan_ihanat_kuvat !!! :)

  VastaaPoista
 7. maaliman söpöin pupuneiti Ninni! Onnea !

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! Taisi olla hauskat juhlat :) Onnittelut!

  VastaaPoista
 9. Onnea pikku sankarille!
  Kuvat on aivan ihanat ja mekot niin suloisia!

  VastaaPoista
 10. Voi miten suloisia prinsessoja mekoissaan! Vihdoinkin oma kappaleeni Mekkotehtaasta saapui ja pitää vielä näin "henkilökohtaisesti" kiittää ihanasta kirjasta!!!

  VastaaPoista
 11. Minunkin pitää vielä uudelleen kehua kirjaanne. Lainasin eilen kirjastosta erään toisen mekkokirja uutuuden, jota hehkutettiin muutamassakin kirjakerhon arvioinneissa. Kuvat olivat toki ihania, mutta ohjeissa vei teidän kirja kyllä voiton. Kuvitetut ohjeet ja kuvat kaavoista selkeyttävät hirvittävän paljon tällaista visuaalista lukijaa, joka ei jaksa tekstiä tihrustaa. Kyllä onnittelin itseäni hyvästä ostopäätöksestä!

  VastaaPoista
 12. Aivan ihanan värikkäitä ja kauniita kuvia! Ninni on suloisista suloisin pieni sankari! ♥ Pupukassi on myös kaunis ja korukin näyttää siellä oikein kivalta! ;)

  VastaaPoista
 13. Ninni on niin ihana tyttö♥Onnea kovasti pikkuselle:)Ihanat kuvat:)

  VastaaPoista
 14. söpöt kuvat. Ja leikkimökki! Ja pienet päiväperhot.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä