Keväisiin juhliin

Voi ihanuutta tätä kesää ja lämpöä! Lapset ovat viipottaneet pitkin pihaa hellevaatteissaan ja itsekin sonnustauduin tänään ensimmäistä kertaa kesämekkoon töihin lähtiessäni. 

Olen viime aikoina ommellut enemmän mekkoja itselleni kuin ehkä koskaan aiemmin. Kaikki mekot eivät suinkaan ole onnistuneet ensi yrittämällä ja siksi versioita onkin niin monia. Osa on edelleen sullottuna muovipussin pohjalle ja kaivelen niitä nyt pikku hiljaa purettaviksi ja korjattaviksi pahimman kiukun laannuttua. 

Seuraavaksi kuitenkin mekko, jota ei tarvinnut purkaa. Kaavoitukseen otin mallia eräästä vuosia sitten ostamastani Noa Noan mekosta, joka on ollut luottovaatteeni tilanteessa kuin tilanteessa. Kellertävän sävyinen ohut kangas löytyi Eurokankaasta. Hihat on ommeltu yksinkertaisesta kankaasta, muuten mekko on vuoritettu ohuella puuvillabatistilla. Tehosteeksi etukaarrokkeen alareunaan ompelin pinkin pitsitereen, helmaan rimpsukukan ja hihansuihin rullapäärmätyt röyhelöt, kirjamme Alviina-mekon hengessä:)
Kangas: Eurokangas
Pitsi: Tikata

Leikkimökistämme on kyselty aina silloin tällöin lisäkuvia ja lupaankin tehdä aiheesta oman postauksensa, kunhan saamme sen pienten apureiden kanssa edustuskuntoon. Muutakin puuhaa riittää, sillä viikonloppuna juhlitaan nuorimmaista, tuttuun tapaan puputeemalla.  Tänä vuonna häntä ei kuulemma kuitenkaan saa onnitella eikä varsinkaan laulaa mitään onnittelulauluja;) Porkkanakakkua saa tarjota, koska puput ja Ninni pitävät molemmat porkkanasta ja eritoten porkkanakakusta!


Lämpöistä viikkoa!
Sunna

Kommentit

 1. Kaunis mekko! Pakko laittaa tähän vielä kehuja kirjastanne. Sain sen pari päivää sitten, ja se on vielä paljon ihanampi mitä kuvittelin! :) Kunhan vielä ehtisi ompelupuuhiin..

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko, ja vielä kauniimpi kauniin omistajansa päällä! Toivottavasti joskus tulee mekkokirja myös aikuisille.

  Kiitän vielä julkisestikin ihanasta kirjastanne: Olette tuoneet todella paljon tekemisen iloa, väri-iloa ja äidin ja tytärten yhteisiä mekkohöpsötyshetkiä meidän perheeseen! (Ja kommenttien perusteella myös niin moniin muihin perheisiin). Kiittää ja kumartaa ompelukärpäsen puraisema E

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunis tämäkin <3 Mun täytyy ehdottomasti saada tuo teidän kirja. Mikä ihanuus varmasti on! Auringon täyteisiä päiviä!

  VastaaPoista
 4. ihanata kangasta...ja aion itsekkin toimia ja koklata sitä teidän mekkoa...itselleni!...ja psst...mulla taitaa olla sopiva lippiskangas kaapissa-kun tutkailin ;)

  VastaaPoista
 5. I love the dress' pattern, so cute :)

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko, niin kesäinen!
  Kiitos aivan upeasta kirjastanne! Olen todella huokaillut ihastuksesta sitä selaillessani. Mekot ovat ihania, kuvat ovat todella hienoja. Tunnelma on täydellisen kesäinen ja iloinen.
  Sain inspiraation heti töihinkin kirjastanne, teimme keppinukketeatteria, kiitos ideasta:).
  Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä