Mamma Mia

Meillä on viime viikolla juhlittu kuusivuotiasta! Lahjatoiveita tiedusteltaessa Limppu esitti vienon toiveen, ettei hän haluaisi ainakaan uutta mekkoa..

Tätä toivetta ajattelin noudattaa ja legopakettikin oli jo hyvissä ajoin kaapin päällä paketoituna odottamassa h-hetkeä. Aivan viime hetkellä tein kuitenkin kohtalokkaan piipahduksen kangaskauppaan ja lopun voittekin ehkä arvata;)

Muutamia vuosia sitten lapset katsoivat innolla Mamma Mia-elokuvaa ja lauloivat ja tanssivat mukana. Eräs valkoinen mekko nousi samoihin aikoihin arvoon arvaamattomaan, kun se muistutti etäisesti mekkoa, jossa elokuvan "ihana tyttö eli se Mamma Mia" esiintyi hääkohtauksessa. Limpun Mamma Mia-mekko oli ommeltu luonnonvalkoisesta kukikkaasta pellavasekoitekankaasta ja se oli vuoritettu valkoisella batistilla.

Suosikkimekolle kävi kuitenkin kurjasti, kun meillä oli viime keväänä kotona pieni tulipalo. Lupasin palanutta mekkoaan surevalle Limpulle, että ompelen uuden kunhan löydän sopivan kankaan. Sopivaa ei tuntunut löytyvän, kunnes viime viikolla Eurokankaassa käydessäni löysin alehyllystä pakan lopun juurikin samaista mekkokangasta, josta alkuperäinen mekkokin oli ommeltu.

Uusi Mamma Mia-mekko on ommeltu samaa mallia mukaillen ja uudistuksena se on saanut rinnan alle hennonroosan rusetin.Onneksi päivänsankari oli juhla-aamuna onnellinen molemmista paketeistaan, vaikka toisesta paljastuikin MEKKO!

Nyt pom pom palleroita askartelemaan, luvassa on lastenjuhlien loputun suma...
Terkuin Sunna

Kommentit

 1. Nää mekot on aina vaan niin hurmaavia :)Söpönen malli <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko. Onnittelut kuusivuotiaalle!

  VastaaPoista
 3. Miten minulta on mennyt tämä blogi ohi?! Aivan ihania mekkoja... onko teillä myynnissä noita jossain? Oma 3v on oikea mekkojen suurkuluttaja.. :)

  Ihania kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että olet löytänyt blogiimme:) Tällä hetkellä mekkojamme ei ole missään myynnissä, mutta pian kaavat löytyvät kirjasta ja niitä pääsee sitten itse ompelemaan!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä