Lahjaksi pienelle


Viime syksyyn liittyi monenlaisia muutoksia arjessamme. Päiväkodin aloitusta jännitin etenkin kuopuksen kohdalla. Onneksi kaikki on mennyt hyvin ja heti alusta asti meillä on ollut tunne että lapset ovat hyvissä käsissä, vaikka en enää kotona päivisin olekaan. 

Ninnin ryhmän opettaja sai muutamia viikkoja sitten pienen tyttövauvan. Tätä uutista meillä on kotonakin odotettu malttamattomana ja päätimme yhdessä Ninnin kanssa tehdä pienin paketin vastasyntyneelle. 

Ompelin vauvalle pienen essumekon (josta tuli kyllä aivan liian suuri) ja lisäksi pakettiin tuli pino Ninnin piirtämiä kuvia vauvasta, tuteista ja muista tärkeistä tarvikkeista. 

Mekko valmistui yön pimeinä tunteina ja pakettiin se oli saatava aamuhämärissä. Tästä syystä kuvien värit ovat jokseenkin vääristyneet.


Kankaat: pilkullinen EK ja taskukankaat kierrätettyjä
Napit: Kirsikan aarreputkiloista;)Kivaa keskiviikkoa!
Sunna

Kommentit

 1. Voi ihanuus, mikä lahja :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana - ja tuo essumekko malli on niin ajaton-just ystäväni kyläili ja pyysi minulta essumekkoja tytölleen...että taas ollaan samoilla linjoilla ;)

   Poista
 2. Siitä tuli hieno vaikka hieman epäröitkin ;)Rusetti sopii kuin nenä päähän!

  VastaaPoista
 3. Ihana ♥ rypytyksistä ja taskuista tykkään erityisesti.

  VastaaPoista
 4. On todella kaunis. Itse tein kanssa esikoiselle juuri essumekon tai pinaforen niin kuin taalla pain maailmaa sanotaan. :) Jos kiinnostaa niin kay kurkkaamassa blogistani http://teatots.blogspot.com/2012/04/essumekko-pinafore.html

  VastaaPoista
 5. I looked every picture of your blog i am very glad that I found it. It is very inspiering to look at your beautiful fotos. Thank you for sharing them!!
  Greetings from Germany!

  Eva

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä