Suosikkikankaasta syntynyttä

Lempivärini on ollut niin kauan kuin muistan turkoosi tai vedensininen. Tykkään väristä sekä sisustuksen yksityiskohdissa että vaatetuksessa.  

Ostin jo pari vuotta sitten reilun palan vaaleaa ohkaista kangasta, jossa on sinisiä kukkakuvioita. Vakaana suunnitelmanani oli ommella siitä jotain itselleni. En kuitenkaan löytänyt täydellistä kaavaa täydelliseen kankaaseen ja aikani kangasta pyöriteltyäni ompelinkin siitä viime keväänä mekon vanhemmalle tyttärelleni. 

Ompelunurkkauksessani vallitsee tällä hetkellä melkoinen sekasorto. Kaikki kankaat ovat pitkin poikin lattiaa  pitsien ja nauhojen kanssa sulassa sovussa. Kaikki hyljeksitytkin kankaat on kaivettu esiin protojen ompelua varten. 

Kankaita myllätessäni löysin myös tämän jo hetkeksi unohtuneen suosikkikankaani. Siitä riitti juuri ja juuri mekkoon pienemmälle suosikkitytöistäni. Mekon rusettiin käytin viimeisen palasen toisesta suosikkikankaastani, jonka olen saanut hyvältä ystävältäni. Hän tekee aina ne parhaat retrokangaslöydöt! Kiitos E!


Malli: Mekkotehdas
Kangas: Ottobre-shop

Oma garderooppikin taipaisi kipeästi täydennystä. Ehkäpä päivä Tukholmassa tuo helpotusta tähän vajeeseen... Kuulisinkin mielelläni vinkkejänne parhaista kangaskaupoista, kirppiksistä ym. :)

Sunna
Kommentit

 1. Voi hyvänen aika, kuina mielettömän kaunis mekko! Aivan pökerryttävä!

  VastaaPoista
 2. Tällainen kommentti: oj oj oj joi... Ja se on kohteliaisuus.

  VastaaPoista
 3. on niin ihanan kuulaat :D...ja tosiaan just nuo sävyt on niin ihanat, itellä olleet pojjanodotus ajoista asti suosiossa!

  VastaaPoista
 4. Ehkä vajaa kuukausi sitten Krista Keltanen blogissaan listasi kuvin ja kartoin Tukholman kirpputori - vintagepaikkoja. Selaa vaan hänen blogiaan alemmas, niin saat tuhdin tietopaketin :) Ihana mekkonen!

  VastaaPoista
 5. Mekko on taas kerran suloinen. Milloinkohan kirjanne tulee kauppoihin? Nimim. suosikkikankaat odottaa arvoisiaan kaavoja ;)

  VastaaPoista
 6. http://riikkakotiaiti.blogspot.com/2012/01/sodermalmin-osoitteet.html

  Yllä olevasta linkistä löytyy Södermalmin kauppoja ja tosiaan Krista Keltasen blogissa on myös kattava luettelo.

  Mukavaa reissua ja kiitos IHANASTA blogistanne!
  J

  VastaaPoista
 7. Voi miten kaunis! Ihanat värit, jotenkin ihanan keväinen.

  VastaaPoista
 8. Meidänkin blogissa on jotain Tukholma-osoitteita. Rackarungar Söderissä on kiva lasten second hand.

  Anu

  VastaaPoista
 9. Ihanan suloinen ja niin kesäinen!

  VastaaPoista
 10. Ihana mekko! Kirjaa odotellaan täälläkin. Olen hamstrannut hyllyyn jo ainakin viisi kesäkangasta, joista pitäisi syntyä mekkoja sitten kaavoillanne tytöille. Tervehtää ompelulähtökuopista E

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä