Sinivalkoista


Esikoinen viettää elämänsä ensimmäistä hiihtolomaa  influenssan kourissa. Kuumepotilasta ei viety kylpylälomalle ja nyt tälläkin sisarhento(sini)valkoisella on taas aikaa turinoida täällä blogissakin.

Kakkoskannen risteilyemäntämme ehti aiemman postauksen kommenttiboksissa kysellä kuvakollaasia Ruotsin reissultamme. Olimme siis pari viikkoa sitten käymässä pikavisiitillä Tukholmassa kivalla kolmikolla, ilman lapsia. 

Reissu tuli todella tarpeeseen kaiken kirjoituksen ja kaavoituksen vastapainoksi. Matka taittui sinivalkoisella laivalla ja olisikohan se ollut enne, sillä kaikki Tukholman tuliaiseni toistivat tuota värimaailmaa. Ja hupaisaa on, että havaitsin seikan vasta laivalla nyssyköitäni levitellessäni. 

Kameraa ei kukaan meistä ottanut mukaan kaupunkikierrokselle ja hyvä niin, sillä pyykkikorissa, metallibokseissa ja lakanoissa oli ihan riittävästi raahattavaa. Lähdimme nimittäin paluumatkalle kohti satamaa aika viimetipassa. Ajoimme metrolla yhden pysäkin liian pitkälle ja meillä oli lopulta vartti aikaa JUOSTA yksi metropysäkin väli ja ehtiä laivaan. Seurueemme teki näyttävän sisääntulon laivaan kahta minuuttia ennen sen irtautumista laiturista. Sen verran koville otti tuo juoksu kirpakassa pakkassäässä, että jäi paluumatkalla karaookke kokematta;) 
Kuvassa lapsille hankittuja paitoja Åhlensin alesta ja Massimo Dutista. Kori Mujista ja lumiukko Limpun päiväkodissa tekemää taidetta. 

Sinivalkoisessa huumassani ompelin eilen taas yhden uuden tyynynkin. Kankaana siinä on käytetty Fidasta löytynyttä risaista ristipistoliinaa, joka sai pintaansa sinisen numeropainatuksen.

Luin eilen iltasaduksi itselleni K niin kuin koti-kirjaa, jossa puhutaan lyhyesti kaiken muun ihanan ohessa, värien feng shuista. Sininen on kuulemma rauhoittava ja tyynnyttävä väri, joka tuo viisautta. Sopii mulle!

Reipasta mieltä ja terveyttä lomalaisille ja kaikille muillekin:)
Sunna

Kiitokset vielä kaikille Tukholma-vinkeistänne!

Kommentit

 1. Ystäväni Kaisis vinkkasi tästä blogista ja lukijaksi tulin.
  Täytyypä perhtyä teidän mekkoihin..

  VastaaPoista
 2. Mahtavan hieno tuo ristipistotyyny! Pitäisi varmaan hankkia sinistä tähänkin kotiin...

  VastaaPoista
 3. Riikka: Kivaa että olet löytänyt blogiimme:)

  E: Täältä voit tulla hakemaan palasen jos toisenkin:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä