No onkos tullut kesä nyt talven keskelle..

.. näin voisi luulla, kun täällä jo kesämekkoja ommellaan! Viimeistään kuitenkin hämyiset kuvat paljastavat, että ihan ei vielä kevätaurinko paistele..

Keltainen väri on pikkuhiljaa hivuttautumassa kotiimme ja vaatekaappiimme. Kirppikseltä löytyi kiva vanha lakananpala parilla eurolla ja päätin ommella siitä mekon samantien, ennenkuin ehdin silputa kankaan muihin projekteihini.
Kangas: Fida-kirppis
Mekkomalli: Mekkotehdas

Mukavaa ja jännittävää vaali-iltaa kaikille!
Sunna

Kommentit

 1. Ihana mekko <3 Kankaasta muistui mieleen teini vuodet. Taisin tehdä jotkut levennykset farkkuihin tuosta samaisesta kankaasta :-/

  VastaaPoista
 2. ...ja voihan tuo ola myös pääsiäis leninki :D ..ihana mekko, tyttö ja kuvat!

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunis! Kangas, sekä erityisesti siitä syntynyt mekko!

  VastaaPoista
 4. Tervehdys! Täällä myös innokas eko-ompelija joka teki juuri mekon vanhasta pöytäliinasta ja ystävän vanhasta huivista. Ihailen usein ompeluksianne en vain aikaisemmin ole kommentoinut (: Löysin tuota samaa kangasta olevat tyynyliinat jotka ovat meillä ihan oikeassa käytössä, olivat jotenkin niin suloiset, mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Mahtavan aurinkoinen mekko! Olet tosi rohkea käyttämään kaikenlaisia materiaaleja töissäsi ja tulos on aina onnistunut. Minulla on samaa lakanakangasta vaaleansinisenä kaapissa (eräältä tienvarsikirppikseltä mökkilomalta) mutta en ole uskaltautunut siitä ompelemaan, kun pidin sitä "lakanamaisena". Mutta tämä mekkonen ei ole yhtään lakana ;-) Ehkäpä matkin tätä mekkoa kummitytöllesi, jos et pahastu?

  VastaaPoista
 6. Mulla on ollut samasta kankaasta lakanat!
  Ja tuosta tuli mieleen, kun olin pieni, niin äitäni ja minua vastaan oli kaupungilla tullut hyvin isokokoinen nainen, jolla oli leninki samanlaisesta kankaasta, kuin minun lakanat. Olin sitten erittäin järkyttyneenä ja kovaan ääneen huutanut, että "Äitii! Tolla tätillä on mun peitto päällä!".

  VastaaPoista
 7. Onpa tosi kaunis! Toivottavasti löydän yhtä kaunista kangasta, jotta minäkin pääsen tekemään tytölläni mekon :)

  VastaaPoista
 8. Kylläpä tuo kangas tuo muistoja mieleen! Olin sen jo ihan unohtanut mutta, kun nyt näin palautui mieleeni ihanat nukenvaatteeni 40v sitten. Ne sain syntymäpäivälahjaksi ja ne oli ommellut äitini.
  Kaunis mekko ja ihana blogi, Stina

  VastaaPoista
 9. Ihana mekko, niin kesäinen ja kepeä! Ja tutun näköinen lakana, muistelen, että mummulasta löytyy tällainen samanlainen vihreänä, pitäisiköhän kysellä isovaarilta tarvinneeko hän enää tätä kyseistä lakanaa :)

  VastaaPoista
 10. Ihana mekko on tämäkin, niin kuin kaikki mitä tästä teidän blogistanne löytyy!
  Harvoin teen mitään ihan kaavojen mukaan, vaan soveltelen ja vielä harvemmin tulee ostettua kaavakirjoja, kun ne ovat niin tylsiä. Mutta minä niin odotan Mekkotehtaan kirjaa, että pääsen käsiksi kaikkiin keräilemiini mekkokankaisiin. Vanhat lakanat on niin ihania, mutta harmillisen usein kovin ohuiksi hiutuneita... Silti niitä on tullut haalittua, ja äitini ei voi ymmärtää, kun usein yhdessä kirppareita kierrämme.

  Koskas teidän kirjan julkaisupäivä on? Mistäs sen saa ensimmäisenä ostaa, saako teiltä suoraa?

  VastaaPoista
 11. Oih, miten ihana. Hyvä Sunna!
  Paupa

  VastaaPoista
 12. Mietin muuten tänä aamuna juuri samaa kuin Aatuska:

  "Koskas teidän kirjan julkaisupäivä on? Mistäs sen saa ensimmäisenä ostaa, saako teiltä suoraa?"

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä