Makuuhuonetta minikoossa


Olemme viettäneet tyttösten kanssa kotipäiviä parannellen korvia ja vatsoja ja ihmetellen ikkunan läpi kaiken aikaa lumisemmaksi muuttuvaa maisemaa. 

Nukkemökki, kuten meillä nukkekotia kutsutaan, on täyttynyt leikeistä ja samalla päätin vähän edistää sen remonttia. Alimpaan kerrokseen on valmistumassa aikuisten makuuhuone ja kylpyhuone. Kylpyhuoneen lattia oli jo valmiiksi laatoitettu, mutta makuuhuone sai käsittelyssämme uuden harmaan lankkulattian. Vanhaan "asuntoon" tehty sänky sai jatkoaikaa, mutta uudistui saatuan päälleen pinon uusia tyynyjä.

Seinälle liimasin Etsystä "tilaamani" julisteen ja askartelin siluettitaulun. Pitsimatto on ratkottu kirppikseltä löytyneestä pitsiliinasta. 


Nukkevauva on Ninnin ehdoton suosikki, kuten vauvat yleensäkin. Tällä viikolla tytöt suunnittelivatkin 1-vuotiaan serkkutytön ostoa, kun meille ei vauvaa enää taida tulla. Saa nähdä syntyvätkö kaupat kahdellakymmenellä markalla, jotka kuulemma löytyvät Ninnin pupusäästölippaasta;)


Alakerrasta puuttuu vielä yksi väliseinä ja kylppärin laatoitus näkyy kuvan oikeassa alareunassa. (Kylppäri on laatoitettu maaliväriliuskoista leikatuilla palasilla.)

Leppoisaa loppuviikkoa!
Sunna


Kommentit

 1. Mukavan kuuloinen kotipäivä! Ihan tulee kutkuttava fiilis, kun näkee näitä nukkekotikuvia. Itselläkin haaveissa joskus sellainen rakentaa, kunhan tyttö vähän kasvaa. Paitsi voi kyllä olla, että innokkain leikkijä olisikin äiti ;)

  VastaaPoista
 2. Siis ubersöpö! pikaista paranemista, niin pääsette lumileikkeihin!

  VastaaPoista
 3. Nukkekoti harrastus on niin mukaansa tempaavaa,ihan kaiken ikäisille :o)

  VastaaPoista
 4. Niin söpöä! Tulisitkos sisustamaan meidänkin nukkemökin ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä