Lomatunnelmissa

Meidän perheelle ei löytynyt joulun alla sijaa yöjunasta, autopaikasta nyt puhumattakaan. Sen sijaan matkasimme halki Suomen lumisiin kotimaisemiin autoillen. Reippaat lapsoset saivat taas kymmenen pistettä urhollisuudesta, vaikka Limppu kysyikin 15 km ajettuamme, onko pitempi matka kotiin vai mummon luo..

Perille päästyämme olemme lepäilleet ja herkutelleet. Valoisat hetket olemme käyttäneet ulkoiluun ja vuoroilloin lämmittäneet joko sisäsaunaa tai tynnyrisaunaa.

Pukkikin kävi ja toi kaikille ihania lahjoja ja taas ihan liikaa, pomppivia pupuja, ipadeja ja paljon itsetehtyjä ihanuuksia, joista kuulette lisää myöhemmin.Hieno lumilabyrintti on naapurin poikien tekemä. 

Eräästä esikoispojan pehmeästä paketista paljastuivat lankakerä ja puikot. Hän oppi neulomaan samantien. Eräänäkin iltana hän kysyi sängyssään, saisiko hän neuloa vielä kaksi kerrosta ennen nukkumaan menoa. Arvatkaa vaan heltyikö tämä äiti..:)

Meillä loma jatkuu ja yölliset käsityösessiot siskon kanssa. Huiveja syntyy villalangasta neuloen ja silkkiin hapsuja solmeillen.

Leppoista joulunaikaa toivotellen
Sunna

Kommentit

 1. pitkästä aikaa...juu niin se vaan joulu hurahti - ihanasti huilaten! ja hyvä "poika"---miekin oon aina aatrellu et poikienkin on syytä taitaa nämä käsitöiden perusasiat! mukavaa lomanjatkoa, jos sitä vielä on ja kuullaan :)

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo yölliset käsityösessiot. Jotenkin sitä on luvimmillaan yöllä.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mukavalta kaikki. Mä en niin kestä tätä lumen puutetta! Kohta kerään kimpsut ja kampsut ja pakotan mun porukan muuttaa suomen lumisimpaan kolkkaan, oli se sitten missä vaan. Siellä sitten oltais ilman töitä ja ilman kavereita, mutta olispahan oikea talvi!

  ...Hmm...

  VastaaPoista
 4. Ihania lomakuvia ja onnea taitavalle neulojalle uudesta hienosta taidosta!

  Terveiset täältä siskosten yöllisestä käsityösessiosta. Aasi on syntymässä ja suitset schleich-hepalle valmistuivat juuri. Malttaisikohan sitä jo mennä nukkumaan?

  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 5. Terveisiä sinne ihaniin pohjoiseen lumiin ja koko perheellenne! toivottaa Neiti E Etelästä

  VastaaPoista
 6. Siis lunta! Voiko kateellisempi enää ihminen olla?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä