Hämäriä puuhia


Syksyn ensimmäiset piparit on leivottu ja syötykin samantien. Jouluvaloja on pikkuhiljaa viritelty sinne tänne ja sain viikonloppuna hankituksi uudet lamput keittiön pöydän päälle. Muuten jouluvalmistelut ovat aivan alkutekijöissään. Enkä voi kehuskella, että pukin pajassa olisi oltu tänä vuonna kovinkaan ahkeria.. 

Tänään olin hetken valoisan aikaan kotona ja sain napsituksi muutaman kuvan, potkittuani ensin pahimmat sotkut nurkkiin. 

Sain myös ommelluksi Limpukan joulujuhlahameen valmiiksi, mutta eihän sen kuvaamisesta enää iltapäivällä meinannut tulla mitään, vaikka hätistinkin puolipukeisen tyttösen takapihalle kuvattavaksi;) Lamput Vatt&Weke, Mosa Interiors


Hameen kangas on kirppikseltä löytyneestä aikuisten hameesta. Alkuperäinen hame oli leikattu vinoon, joten samalla linjalla jatkettiin tämänkin kanssa. 

Kangas on ohutta puuvillasekoitetta ja alla on vuorikankainen alushame ja välissä pehmeää tylliä. Helmaan ompelin vielä kultaista paljettinauhaa. 


Kimmellys ja hulmuavat helmat vetosivat heti viisivuotiaaseeni, joten tämä lienee menestykseekkämpi ompelus kuin ne viimeksi valmistuneet ruskeavalkoraidalliset legginsit..

Mukavaa viikkoa kaikille ihanille!
Sunna
Kommentit

 1. Taas niin ihania kuvia, mustat lamput on ihan huiput, sopii niin kauniisti keittiön mustan tason kanssa.

  VastaaPoista
 2. Mikä koti! Upeat lamput ja niin kaunista ja kotoisaa. Mekko on kans mahtava!

  VastaaPoista
 3. huippu tuo hame. siis se, ettei mitään perinteisiä jouluvärejä. ei siellä kodissa suuria sotkuja tainnut olla, kun noinkin suuripinta-alaisia kuvia sait otettua:D

  VastaaPoista
 4. on herkullinen hulmuhelma...ja lamputkin on oikein särmät!!

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis hame..TAAS.
  Olen odottanutkin kuulumisia blogirintamalla.

  VastaaPoista
 6. Kaunista teillä! ja tuo hame on jokaneidin unelma!

  VastaaPoista
 7. Teillä on niin kaunista! Ihanasti yhdisteltynä hemppistä ja modernimpaa. :)
  Ihana hame. En ihmettele, että osui ja upposi. :)

  VastaaPoista
 8. Hame on niin ihana, itsekin voisin ottaa tuon ;)

  VastaaPoista
 9. Kaunis hame! Ja voi kuinka ihanalta teillä taas näyttääkään...! Terkkuja <3

  VastaaPoista
 10. siis Ooo, ihanat lamput! Mietin vain, et miten ne sitten on siellä katossa kiinni, kun yleensä katossa on vain yksi pistoke... Nuo sattuisivat olemaan super täydelliset myös meidän keittiöön. Ooo vielä uudestaan :D

  -Inka

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä