Angry birds Ompelupöydälleni oli ehtinyt kertyä melkoinen pino housuja, joissa kaikissa oli vasen polvi rikki. Koulun pihalla leikitään kuulemma pukkitaistelua ja sählypallon perässäkin pitää välillä kiivetä naapurin aidan yli..

Otin viikonloppuna härkää sarvista ja aloitin housunpaikkausoperaation. Poikani on Angry birdsien pauloissa, joten päätin yllättää hänet ompelemalla housuihin lintupaikkoja.

Silitin aluksi kaikkien käyttämieni kankaiden taakse kaksipuoliset liimakankaat ja leikkasin osaset oikean mallisiksi. Silitin osat paikoilleen ja tikkasin ne kiinni pohjakankaaseen. Lopuksi kiinnitin paikan housun risaisen polven päälle ja tikkasin sen reunoja pitkin.


Uudistuneet housut olivat oitis menestys ja nyt iltapäiväkerhossa pari  kaveriakin toivoo itselleen samanlaisia.Kiitokset kaikille ihanista ja kannustavista viesteistänne ja innokkaasta osallistumisestanne arvontaan. Vielä ehtii mukaan:)

Tihkusadeterkuin 
Sunna

Kommentit

 1. Oi kuinka oivaltavaa paikkausmenetelmä. Hienot on, en lainkaan ihmettele että muutkin haluavat :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja. Kyllä tälläisillä paikoilla kelpaa kuluttaa housuja. Näin saa kyllä hyvin korjausompeluihin motivaatiota. Hieno idea jälleen kerran.

  VastaaPoista
 3. Hienot! Mutta miten ihmeessä pystyt ompelemaan lapsen housunpolven kohdalta koneella? Eikö ole liian kapea puntti?

  VastaaPoista
 4. Hieno idea! Mä oon kanssa ommellut polviin milloin mitäkin kuvia, spiderman oli kanssa hitti. Ne housut oli aina saatava jalkaan.

  VastaaPoista
 5. Hienot vihaiset linnut! Itselläni omissa farkuissa sama ongelma, polvet rikki. Liikaa konttausta lapsen perässä ilmeisesti :) ehkä Angry birdsit itselle liian villit, mutta jotain täytyisi keksiä. Yhdet tosin jo paikkasin, mutta en ollut täysin tyytyväinen...

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva idis paikata housut Angry birdseillä! Minä ostin Eurokankaasta angry birds kangasta ja hain täältä teitin blogista ohjeen tyynyn ompeluun. Pian kaverin muksu saa uudet sisustustyynyt sängyn päälle :D.

  VastaaPoista
 7. Tuo onki loistava idea! Mää voisin kokeilla samaa mun miehen farkkuihin, niitä on aina useemmat oottelemassa paikkausta.. Millehhän näyttäis Angry bird takamuksessa?

  VastaaPoista
 8. Ihana idea. Pikkumies tekee reikiä housuun mielellään kun on tuollaiset paikat tiedossa.

  VastaaPoista
 9. Hauska idea ja ihanasti toteutettu! Meillä on tyttö toivonut itselleen Angry birdsiä johonkin, mutta vielä on tekemättä :D

  VastaaPoista
 10. Voi kun meillä vielä suostuttaisiin pitämään noin kivasti paikattuja housuja ! In my dreams ehkä ... :(

  VastaaPoista
 11. No onpas upeat! mä osaan tehdä vaan angry birds kakkuja...

  Onneksi ekaluokkalisen hiusunpolvet on taatusti puhki jossain vaiheessa, sitten kokeilen kyllä näitä! Jos ehrin/kerkiän/viittin/ osaan

  VastaaPoista
 12. Kiitos hienon idean jakamisesta. = )

  VastaaPoista
 13. Viisi että tuli kivat! Minulla myös muutamat trikoot pinossa. Reikiä pitäisi paikkailla ja jotain kivaa keksiä niiden peitoksi. Tuo teidän kirja on ihan huippujuttu, näyttää todella ihanalta ja kauniilta. Toivottavasti kaavoja myös hiukan isommassa koossa?

  VastaaPoista
 14. Kivat paikkaukset. Meillä vihaiset tintit lennähtivät pipoihin, blogissa voi käydä kurkkimassa.

  VastaaPoista
 15. Tosi hienoja. Nyt omat paikkaukset ei enää tunnu miltään. Ja meillä sitä paitsi olisi seuraavan paikkauskierroksen aika. Osa vaan on revennyt niin läheltä edellistä paikkaa, että korjaaminen on kerta kerralta haasteellisempaa.

  anu

  VastaaPoista
 16. Hienot on! Minäkin ihmettelen, miten lapsen housunpolvia paikataan. Miten se lahje saadaan koneeseen ja vielä käänneltyä kangasta siellä?

  karol-karol

  VastaaPoista
 17. Minäkin haluan! Itselleni!!
  Oli pakko pinnata, kiitos ideasta! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä