Mustaa muijaa

Voi kuinka olenkaan nauttinut aurinkoisesta syyspäivästä kierrellen itsekseni kaupungilla, tehden pieniä käsitöitä ja valvoen aivan liian myöhään, kun kukaan ei ole ollut huolehtimassa nukkumaanmenoajoistani;)

Huusin jokin aika sitten huuto.netistä vanhan työtuolin pojalleni. Saadessamme sen, tuolissa oli kulunut ja rispaantunut kangaspäällinen. Ompelin ja nidoin tuoliin uuden päällysen Marimekon muija-markiisikankaasta, joka on tullut vähän aikaa sitten uudelleen tuotantoon.  Ihana kangas, jota himoitsen ohuempana versiona myös mekkokankaakseni.

Alla siis kuvat tuolista ennen ja jälkeen käsittelyn.


Iltojen hämärtyessä on tehnyt mieli  poltella kynttilöitä. Pistin sohvalta jäähyllä kaikkein kesäisimmät tyynyt ja ompelin olohuoneeseemme piristykseksi uuden pyöreän samettityynyn viimeaikaisissa suosikkiväreissäni.


Tyynyn kangas on Eurokankaasta.

Näin aikoinaan lilla a-blogissa kivan yksinkertaisen kangasruusukkeen ohjeineen ja päätimme viisivuotiaani kanssa tehdä siitä oman versiomme. 

Kankaspalojen taakse on silitetty tukikangasta, mikä helpottaa pyörylöiden leikkausta. Hyvällä yhteistyöllä onnistuimme ja valmis ruusuke pääsi koristamaan olkakassiani. Nyt kiireesti hampaidenpesulle..

Hyvää yötä ja mukavaa viikonloppua!
Sunna

Kommentit

 1. Tulipas kaunis tuoli uuden verhoilun myötä. Mulla on tuota kangasta ohuempana keltaisena ..mekko siitä ois varmaan huippuhieno!!!

  VastaaPoista
 2. Nyt mun on pakko saada mustaa Muija-kangasta. Joulupukille kirje! :)

  VastaaPoista
 3. Ihailen ihmisiä jotka osaavat, saavat aikaiseksi ja keksivät. Itsellä tuo osaaminen on kaukana käsitöistä. Siskoni sai sen lahjan..
  Vanhana Marimekkolaisena aloin voimaan pahoin muija-kankaan nähdessäni..heh, heh.

  VastaaPoista
 4. pistit paremmaks valvomesessa.... :) samat on mieltymykset...mullakin on samllainen tyyny ommeltuna ja mustasta muijasta ompelin joskus patalappuja ja kintaan ja lastenvaatteisiin oon monesti sitä mielukuvitellut...pipoohjeesi on jo aluillaan-kuullaan!

  VastaaPoista
 5. ...näköjään valvonut liiankauan ...liikaa kirjoitusvirheitä :)

  VastaaPoista
 6. Tulipa tyylikäs tuoli, kerrassaan. Tuo ruusuke on aika suloinen :)

  VastaaPoista
 7. Muija-kangasta tahtoisi myös! Hirmu kiva kiva tuoli, kuten muutkin ompelukset.

  VastaaPoista
 8. Ihana tuoli! Kylläpä se piristyi. Minunkin tekee mieli saada mustaa muijaa. :)

  VastaaPoista
 9. heipparallaa! Sunna ja myöskin Kirsikka...mutta pohjoisen tyttönä...ajattelin kutsua katsastamaan millaisia poroja täällä idässä asuu :X...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä