Kirpulta kotiutunutta


Kotiuduin hetki sitten Kirsikalta ompeluiltamista. Millään en olisi malttanut jättää ompelua kesken, kun  takkitehtailu vei niin mennessään. Jätin ompelukoneenikin varmuuden vuoksi Kirsikalle, ettei huokutus kävisi yön pimeinä tunteina liian suureksi, huomenna on kuitenkin taas arki edessä. 

Tänä aamuna, kuten monena muunakin sunnuntaina, heräsimme aikaisin ja suunnistimme kirppikselle. Olen tehnyt viime aikoina hyviä ja edullisia löytöjä, tosin monia sellaisiakin, mitä en ole edes tiennyt tarvitsevani;)

Tänä aamuna seuralaiseni Maija Poppanen pukeutui petroolinväriseen puolihameeseen, jonka muokkasin viikonlopun aikana hänelle sopivaksi. Hame on ommeltu kirppikseltä ostetusta aikuisten tuubimekosta, lyhentämällä sekä helma, että yläosan rypytysosuus. Vyötärölle ompelin vielä kuminauhakujan. Hame oli tosi nopea ja helppo ompelus ja se tuli heti käyttöön. Hame sopii vielä kivasti kaapin pohjalta löytyneen viimetalvisen neuleliivin kaveriksi.

Koulupojan huone hakee edelleen muotoaan ja hankintalistalla on mm. kiva matto ja työtuoli. Työtuolin etsintään sainkin lisää vauhtia, kun tilapäistuoli meni tänään palasiksi poikien seisoskellessa pöydällä ja tuolilla ja heitellessä paperilennokkeja kattoikkunasta ulos.. 

Työvalaisin huoneeseen sen sijaan löytyi ihan sattumalta kirppikseltä muutaman euron hintaan. Lupasin  myyjälle, että lamppu saa meiltä hyvän kodin ja kovasti olemme jo siihen kiintyneet:)
Minulla oli ennen töiden alkua harhakuvitelmia siitä, kuinka virkkaisin ja neuloisin työmatkat mennen tullen.  Totuus on kuitenkin ollut toisenlainen, eikä säärystin ole edistynyt odotetussa tahdissa.

Nyt on kerrankin puhtaat pyykit lajiteltu ja aion istahtaa sohvalle kutimineni ja sytyttää syksyn ensimmäiset kynttilät!

Iloista alkavaa viikkoa!
Sunna  

Kommentit

 1. Olisi ollut kiva nähdä kuva mekosta myös ennen muokkausta:) Hieno siitä joka tapauksessa tuli ja hieno on "vanha" liivikin!
  Mulla neulomukset ovat kyllä onnistuneet, mutta valmiita tuotoksia ei voi vielä esitellä kun niistä kaikista puuttuu pari...

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat. Yritän ottaa ihan uudenlaiset "kirppissilmät" käyttöön minäkin :)

  VastaaPoista
 3. Todella kiva tuo hame! Ja ihana maija poppas-asu. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihan Blogi, ihania ideoita ja kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
 5. Wau mikä blogi! Tästä tuli kertaheitolla uusi suosikkini ja inspiraation lähteeni! :) Täytyy tulla pian uppoutumaan kunnolla ja selata koko historia läpi ajan kanssa ja ajatuksella...

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kivoista kommenteistanne ja tervetuloa kaikille uusille lukijoillemme, teitä onkin jo ihan hirmuisesti:)

  Niinu: Olen samaa mieltä, että olisi aivan ehdottomasti kannattanut laittaa kuva hameesta ennen operointia. Se oli vaan ostettaessa niin kurjassa kunnossa ja helma jo valmiiksi vinoon leikattu, että kuvaus vain jäi tekemättä. Täällä ei meinaa edes se ensimmäinen kappale valmistua. Niin on arki vienyt mennessään..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut postaukset

Yhteistyössä