Uusi elämä sitterille

Tänään on ollut mukava päivä. Vettä on ripsinyt pitkin päivää ja olemme keskittyneet rempalleen päässeen kodin raivaukseen ja hyvien ystävien seurasta nauttimiseen. 

Eilen kävimme pitkästä pitkästä aikaa kierrätyskeskuksessa. Etsiskelin lampunjalkaa, mutta en löytänyt mieluista ja muutenkin hinnat tuntuivat aika kalliilta. Kierrätyskeskuksessa lapset rynnistivät samantien leluosastolle. Yhtään uutta pehmoa en mukaamme huolinut, mutta ostimme vanhan kulahtaneen nuken sitterin. 

Lapset odottivat kovasti saavansa sitterin leikkeihinsä ja aloitinkin aamun ompelemalla siihen uudet päällykset vanhojen tilalle. Sitteri on ollut sadepäivän pelastus, niin kivoja kotileikkejä tytöt kehittelivät sen saatuaan.


Ilta sujui mukavasti hyvien ystäviemme seurasta nauttien ja sain uudet (vanhat) limsapullonikin maljakko-käyttöön. (Pullot löytyivät taannoisella mökkireissullamme Pietarsaaresta.) Kiitokset vielä tämän iltaisille ihanille vieraillemme ja terveisiä Lemmenlaaksoon:)Arki ja työt lähestyvät uhkaavasti. Ninnille on hankittu uudet tarhatossut ja niitä on jo käyty sovittelemassa omaan lokeroon päiväkodissa. Aloitin viimeisimmällä pitemmällä automatkallamme virkkuuprojektin, jota aioin jatkaa työmatkoilla bussissa istuessani. Ehkäpä saan peiton jouluun mennessä valmiiksi:)


Uusi elämä on alkamassa muillekin kuin sitterille. Toivottavasti tytöt saavat uusia kavereita nukkeleikkeihinsä uudessa hoitopaikassaan. Esikoisen koulureppu on vielä hankkimatta ja perunoiden kuorintaakin pitää vielä harjoitella. Tänään huomasin ajattelevani, etten osaa käyttää edes bussin kortinlukijaa. Koko maksujärjestelmä kun on ehtinyt muuttua pitkäksi venähtäneen kotijaksoni aikana..

Mukavaa alkavaa syksyä teille kaikille! Palailen kunhan saamme taas arjen rullaamaan:)
Sunna 

Kommentit

 1. Itse suunnittelen aloittavani samanlaisen peiton, mutta taitaa jäädä suunnitteluasteelle. Nuo ova NIIN ihania! Ihanaa kangasta uudessakin lakanassa.

  VastaaPoista
 2. Voi teilläkin on muutosten syksy! Meillä on mun töihinmeno ja esikoisen eskari. Töissä on kivaa, mutta silti sydän särkyy.

  Anu

  VastaaPoista
 3. Kaunis kangas sitterissä - ihanaa, kun osaa noin uudistaa vanhaa!
  Ihania virkattuja tilkkuja...
  Iloista syksyä ja voimia kaikkeen uuteen:)

  VastaaPoista
 4. Onnea uudenlaiseen arkeenne! Todella kaunis sitteri, tossut ja aluillaan oleva tilkkupeitto. Aikainen loma-aamun herätys täällä pikkuisen toimesta.

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihana kuusikulmio peitto tästä tulee!!! Hyvää uuden alkua ja tsemppia!!!

  VastaaPoista
 6. Ihan peitto tulollaan ja söpö sitteri ja nukke - ei ihme , että tytöillä leikkiä riittää . Meilläkin odotellaan arjen alkamista koulujen alun myötä . Sitten ehtii taas paneutua uusiin projekteihin remontin ja käsitöiden parissa . Mukavaa loppukesää täältä villiinantalosta !

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä uuteen arkeen! Hyvin se menee kun alkuun pääsee. Ihana tuo sitteri ja miten kaunis tuo uusi peitto.

  VastaaPoista
 8. Kiitos viimeisestä itsellenne! Oli ihana ilta. Lemmenlaakson porukka kiittää ja pyytää teitä kyläilemään meillä.

  VastaaPoista
 9. Hei! Ihana virkkausprojekti sinulla. Olen haaveillut tuollaisesta ja langatkin odottavat jo. Olisiko sin
  ulla ohjetta antaa ??  Mukavaa alkavaa syksyä ja arkea!

  VastaaPoista
 10. Kiitokset kaikille kannustavista viesteistänne:)

  Memmille ja muille virkkauksesta innostuneille vinkkinä, että ohje kukkiin löytyy seuraavasta osoitteesta www.kaspaikka.fi ja kategoriasta virkkaus. Kyseessä on afrikkalainen kukka. Malli on tosi helppo ja olen jo ihan koukussa näiden virkkaukseen;)

  VastaaPoista
 11. Kiitos paljon ! Virkkuukoukku sauhuu jo!!!

  VastaaPoista
 12. Monessa blogissa tehdään samanlaisia kukkia :) Mullakin on jo aika kasa valmiina. Jännä seuraiilla mimmosia valmiista tuotoksista tulee :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä