Peitto

Saunanraikkaat lapsoset on saatu vihdoin sänkyihinsä ja vaikka tekisi kovasti mieli jatkaa keskeneräisiä käsityöprojekteja, on kai ryhdyttyvä pyykkivuoren valloitukseen.

Tänään posteljooni toi odotetun paketin. Yritin jo viime keväänä hankkia Ninnille lahjaksi pupusäästölipasta, mutta onnettomien sattumusten vuoksi se jäi silloin saamatta. Nyt kuitenkin sellainen löytyi Kaunis pieni elämä-shopista. Suloinen pikkupupu, joka sopii hyvin isosiskon isosisko-pupun kaveriksi. 


Meillä jokaisella lapselle on omat nukahtamis- ja nukkumistyylinsä. Esikoisella on ollut pienestä pitäen omat tärkeät unitöllerönsä, joita ilman ei uni tule iltaisin. Keskimmäinen taitaa pitää meitä vanhempiaan unitölleröinään, niin tiukasta halauksesta herään usein aamuisin. 

Nuorimmaiselle tärkeimmäksi on muodostunut oma peitto, joka on lohtu ja turva ja aina matkoillakin mukana. Hankin hänelle jo vuosia sitten vaaleanruskean pilkullisen Polkadot designin pussilakanasetin, jota on siitä lähtien pidetty jatkuvasti, eikä mikään muu pussilakana ole kelvannut.

Tällä viikolla olimme Kirsikan kanssa käymässä kaupungilla ja Eurokankaassa käydessämme Kirsikka löysi palalaarista kivan vaaleansini-ruskean kangaspalan, jonka ajattelimme riittävän Ninnin lakanaan. Ompelin lakanan heti samana iltana. Lakanassa on pieniä ruskeita pupun kuvia ja se on saanut yllättävän suopean vastaanoton.


The peitto on kuitenkin se ykkönen, jota on pesty ja kesätuulessa kuivateltu. Se on ohueksi kulunut ja jo aika reikäinen, mutta sitäkin rakkaampi. Lakana on ostettu noin kolme vuotta sitten Vipanat-liikkeestä. Sieltä ei uutta lakanaa ei ole enää saatavissa, joten minulla olisikin suuri pyyntö. Jos satut tietämään, että kyseisiä lakanoita on jossain myynnissä, mielellään Suomessa, olisin tiedosta onnellinen. Myös jos nurkissasi lojuu käyttämättömäni vastaavanlainen, mielellään vähän vähemmän reikäinen yksilö, voisin sellaisenkin ostaa.


Pussilakana Polkadot design

Taidanpa itsekin pian sukeltaa omiin lakanoihini, kukikkaisiin kirppikseltä löytyneisiin ei kuitenkaan reikäisiin:)

Hyviä öitä:)
Sunna

Kommentit

  1. Puput on aina yhtä liikuttavia...

    VastaaPoista
  2. Ihanat peitot, kumpainenkin:) Ja pupu seinällä on vastustamaton!

    VastaaPoista
  3. Meillä lapset eivät jostain syystä ole ottaneet omakseen mitään tiettyä ''unilelua'' vaikka olemme yrittäneet niitä tarjotakin, jotta uni tulisi paremmin. Vanhemmalla on nykyään vaihtelevasti eri unipehmo, välillä ei lainkaan. Pienempi ei huoli mitään muuta kuin kirjoja. Meillä oli tuota samaa pilkkukuosia oleva syöttötuolin päällinen ja tilasin sen suoraan tuolta polkadot designin nettiputiikista. Uusi peittokin on tosi kiva!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä