Isosiskon talvipipo

Lupaan ja vannon, ettei tästä blogista tule pipotehdasta,
 vaikka nämä meidän päivityksemme ovatkin olleet aika yksipuolisia lähiaikoina.
 Tästäkin päivityksestä tulee tapani mukaan lyhyt ja ytimekäs, sillä pään pitäisi oikeasti olla jo tyynyllä keräämässä voimia huomiseen työpäivään. Taaskin sitä miettii, että mistä niitä ylimääräisiä tunteja vuorokauteen saisi lisää?!

Ostin ihanan sametin viime keväänä palana Eurokankaasta.
Kankaasta on tulossa takki Monnille, kunhan saan aloitetuksi. Juu-u, kunhan...
Jotakin ihmeellistä saamattomuutta ompelusaralla on ilmassa. Virkkaaminen sitä vastoin onnistuu, joten vaikka takkia ei ole vielä olemassa, niin asusteet kyllä löytyvät :). Te saatte siis kyllästymiseen asti nähdä pipoja...

 Monni oli kuvaushetkellä lempipuuhissaan, eli kiipeämässä oven pieliä ylös kuin suuri hämähäkki.

Malli on oma. Edellisiin pipoihin verrattuna tämän pipon lippa on hieman pystympi, sillä lisäilin siihen n. 4 silmukkaa ekalla kerroksella. Edellisiin "lippoihin"en tainnut lisätä silmukoita ollenkaan.
Lankana on käytetty pääosin Viking Alpakkaa (Lankamaailma Nordia). Vihertävän langan vyöte katosi, joten merkkiä en muista, mutta se on ostettu Tikata Oy:sta. 
Pipon alla kuvassa on se takkikangas.
Suunnitelma on jo mielessä. Nyt puuttuu enää toteutus.

Öitä ja mukavaa alkanutta viikkoa teille <3

Kirsikka

Kommentit

 1. Syötävä hienoja pipoja teillä! Tämän Monnin hatun ottaisin itsellenikin. On niin kiva seurata, miten kauniisti puette lapsianne itse tehden ja kierrättäen! (jälkimmäinen oli viittaus Sunnan edellisen postauksen hauskaan kirppistoppatakkiin.)
  Sateesta terkuin E

  VastaaPoista
 2. Älkää suotta pahoitelko pipotehtailuanne, samaa ihanaa mekkotehdastyyliä nekin näyttävät olevan. Minulla kun on vielä syyspipotkin työn alla, on mainiota, että edes joku muistuttaa talvipipojen suunnittelun tarpeesta. Näin jo kerran painajaistakin siitä, että muilla lapsilla oli jo villapipot päässä kun omani kirmailivat vielä ilman.

  VastaaPoista
 3. Ihana ! Tulee mieleen oma lapsuus tuosta mallista!

  VastaaPoista
 4. Ompa kaunis yksinkertainen malli. Täytyypä kokeilla virkata omillekin typyille syysmyssyt :)

  VastaaPoista
 5. Ihana pipo :) Voi kun osaisi virkata.Älä lopeta pipojen postausta.Minä pidän pipoista ja kauniita pipoja olet postannut
  :)

  VastaaPoista
 6. Pretty, cute AND stylish! (Wish I knew all those words in Finnish...)

  VastaaPoista
 7. Oi hyvänen aika miten ihana blogi!! Täällä huokailee kolmen tytön äiti, jonka lapsilla on aivan liian VÄHÄN mekkoja! ;) Kuinka tämä blogi on onnistunutkin olemaan piilossa minulta näin kauan?? Nyt ei ole aikaa, kuin katsella vähän kuvia, mutta palaan varmasti vielä lukemaan juttuja tarkemmin... :)

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia kaikille kommentoijille yhteen ääneen ihan näin pikaisesti:)

  Ja Sisustuskärpäselle Tervetuloa! Mukavaa, että olet löytänyt "seuraamme" :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä