Ainakaan ei päätä palele

Ihana lämpöinen viikonloppu alkaa olla lopuillaan. Lapset nauttivat, kun saivat taas viilettää pihamaalla pelkissä kesämekoissaan.


Illan viiletessä houkuttelin nuorimmaiseni sovittamaan viikonlopun aikana valmistunutta myssyä. Mahtoi kyllä olla naapurit hiukkasen hämmennyksissäään,  kun tämä neitonen pyöräili pienissä shortseissaan, sandaaleissa ja toppatakissa ja villapipossa pihatiellä.

Kävimme muutamia viikkoja sitten Kirsikan ja lasten kanssa yhdessä kaupungilla. Sovittelin eräässä kaupassa Ninnille kivaa värikästä pipoa, raaskimatta sitä kuitenkaan ostaa. Yllättäen Kirsikka yllytti minua tekemään pipon itse. Eipä aikaakaan, kun langat oli jo hankittu ja kuten Kirsikka aiemmassa postauksessa mainitsikin, ostimme osan langoista puoliksi. Lisäksi yhdistelin pipoon varastoistani löytyneitä lankakerien loppuja. 

Pipo on virkattu kiinteillä silmukoilla kaksinkertaisesta alpakka- ja villalangasta. Malli on syntynyt työn edetessä ja olen kaiken purkamisen jälkeen ihan tyytyväinen pipon istuvuuteen.  
Päällä oleva takki on kirppislöytö (H&M) ja huivi on Marco Polon.


Lankana pipossa on käytetty pääosin Viking Alpakkaa.

Odotan jo sitä että näen  kaksi pientä pipopäätä, ihanat ystävykset, viipottomassa peräkanaa melkein samanlaisissa tupsupipoissaan.

Nautitaan kuitenkin vielä lämpöisistä syyspäivistä ja voimia alkavaan viikkoon!
Sunna

Kommentit

 1. Onpas raikas ja suloinen pipo! Jos noin hienosti osaat tehdä (mun silmiin ainakin näyttää täydelliseltä), niin eipä ole mitään järkeä valmiina ostaakaan.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on söpö pipo ja vielä söpömpi malli! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi söötti pipo!
  Olen seurannut tätä teidän blogia ja Kirsikan aiempaa versiota jo pidemmän aikaa (en muista olenko kommentoinut aiemmin) ja ette tiedäkään kuinka olen nauttinut ihanien töidenne katselusta ja kuinka paljon olen saanut niistä inspiraatiota. Teillä on ainutlaatuinen oma ote ja sitä on ilo seurata. Kiitos siitä :). Ja erityiskiitos Bambi-ideasta ja mallista - sitä olen pariin otteeseen kopioinut oman tyttöni vaatteisiin, viimeisimmän postaukseni kirppistuunaus niistä toinen :).

  VastaaPoista
 4. Hakkaa kaupan pipot mennen tullen! Supersöpöt, niin pipo kuin tyttö!

  VastaaPoista
 5. Ihana pipo ja mitkä herkulliset värit:)

  VastaaPoista
 6. Onpa herkullisen värinen pipo! Täytyypä kokeilla itsekin tuollaisen tekemistä!

  VastaaPoista
 7. Tosi suloinen myssy. Meillä on tehtailtu vastaavan mallisia nyt ommellen.

  VastaaPoista
 8. Ihana pipo!! Värit on tosi herkut - varsinkin syysharmaassa säässä sitten pääsee oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 9. Ompas nätti ja mitkä värit! :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat väri ja kivan mallinen pipo.

  VastaaPoista
 11. Sunna! Aivan ihania pipoja!!! Virkkaustaitoni ovat ruosteessa,mutta tämä pipo sai virkkaushalut nousemaan...Olisiko mahdollisutta toivoa pientä ohjetta tänne...:D

  terkuin Riitta

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä