Hellemekkoja


Ihanaa, kun ei yhtään palele! Olemme nautiskelleet helteisistä päivistä retkeillen, uiden ja juhlien. Yöt ovatkin sitten menneet ommellessa..

Tänään juhlistimme pienen kummipoikamme syntymäpäiviä ja juhlamekon ompelu meni viime yönä pikkutunneille. Onneksi seura oli mitä parasta, kun sain Kirsikan houkutelluksi mukaan projektiin.

Seuraavassa siis meidän perheen naisten tämän päiväistä juhlaeleganssia;).
Mekon kangas: Eurokangas
Malli: perhoshihainen mekko Kirsikan tyyliinViikko sitten, kun juhlimme Ninnin synttäreitä eräästä pehmeästä paketista paljastui  mekkoihanuus vailla vertaa, Kirsikan käsialaa, kenenkäs muun:)

Olemme Kirsikan kanssa molemmat lomalaisia, joten blogissamme tulee kesän mittaan olemaan tavanomaista hiljaisempaa. Kirsikka odottaa lisäksi kuumeisesti omaa mikrotukihenkilöään saapuvaksi, jotta nettiyhteydet sielläkin päässä saataisiin taas toimimaan. 

Minun pitäisi ruveta pakkailemaan tavaroita lähestyvää pohjoisen turneeta varten.Äitini sanojen mukaan eilen aamulla oli Lapissa ollut viisi astetta lämmintä tai siis kylmää, joten mukaan on otettava muutakin kuin hellemekkoja.

Lämpöisiä lomapäiviä toivoen ja toivotellen
Sunna

Kommentit

 1. usually i just wear maxi-dresses. so i have to tell you, that i LOVE that dress you are wearing on that pics... and... your hair is a dream. the little girl is sweet, too...

  dani

  VastaaPoista
 2. Kaunista tietenkin, kuten aina täällä. Alin kuva on unenomaisen ihana.

  VastaaPoista
 3. Ihania mekkoja jälleen kerran. Lupasivat ensi yöksi pohjoiseen jopa yksi astetta lämmintä.

  VastaaPoista
 4. Hei! Tupsahdin tänne jonkun toisen blogin kautta ja ihastuin heti! Aivan ihania kuvia ja toinen toistaan kauniimpia luomuksia!

  VastaaPoista
 5. kauniita mekkosia. :) tosi kivat nuo perhoshihat :)

  VastaaPoista
 6. Onpas kauniita mekkoja. Ihanan raikas toi sun mekko. Mäkin oon nyt tänä kesänä ekaa kertaa miettinyt, että pitäiskö sitä kokeilla välillä ommella itsellekin jotain.

  Rentouttavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno sun mekko! Ja kiva kangas.

  VastaaPoista
 8. Sulle sopii tuo mekko hyvin, kaunis.

  VastaaPoista
 9. Nuo ovat aivan yhtä upeita kuin maailmalla menestyneen Minna Hepburnin mekot!

  VastaaPoista
 10. Ihania ja varsinkin tuo pikkutyttö valtavan suloinen mekkoineen kaikkineen! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä