Vauhdikasta ja värikästä elämää

Elämästämme ei ole viimeisen viikon aikana puuttunut vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Blogissa sen sijaan on elelty hiljaiseloa ja nekin vähäiset päivitykset, joita olen tänne ehtinyt tehdä ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen bloggerin ongelmien vuoksi. 

Kirjoittelin jo aiemmassa postauksessa leikkimökki-projektimme etenemisestä. Mökki on nyt viimeistä silausta vaille valmis ja sisustuspuuhat ovat vieneet minut mennessään.

Olen kaivellut kaikki vanhat maalipurkit kaapeista ja olohuoneemme on saanut toimia maalarinverstaanamme. Kunnostimme leikkimökkiin vanhan nukensängyn, jonka pappani on tehnyt minulle lapsuudessani. Sänky sai uuden pinkin värityksen. Suunnittelimme lasten kanssa yhdessä siihen tilkkupeiton, jonka sitten ompelin kasaan. Laitoin jo aiempaan postaukseen kuvan valmiista peitosta. Kuva kuitenkin katosi täältä ja samoin on käynyt nyt myös peitolle. Voisikohan siitäkin syyttää bloggeria;)

Suunnitteluun sain apua koko kolmikolta.
Kunnostin leikkimökkiin myös pari Ikeasta aikoinaan ostettua pikkutuolia. Toisesta tuolista tuli raikkaan vihreä ja toisesta hennon lila. Ompelin tuoleihin uudet pehmusteet kierrätyskankaista. 
Tänään mökkiin muutti uusi odotettu asukas, Sopu, suloinen Paapii-pehmo. Toivottavasti nimi on enne ja elokin mökissä sujuu sopuisasti.
 

Tee se itse ompelupaketti: Paapii

Nyt minua huudellaan iltapalalle, joten pitemmittä pulinoitta mukavan viikon toivotukset!
Sunna


Kommentit

 1. Kyllä on söpöä teidän leikkimökissä. Minä maalaan kesemmällä, kun ilma on lämpimämpi ja kuivempi, meidän leikkimökin sisältä, niin päästään sitten sisustamaan sitä.... Kyllä sitä odotetaan kuumeisesti ;)

  VastaaPoista
 2. tekemisen ilo se taitaa olla se paras ilo :) !!! ihania tilkkuja...olin ihan käkenä kun näin sun edellisen tilkku...otsikon! oon just kaavaillu itsekkin kunnon tilkkutäkki tehtailua kun on niin paaaaljon kankaita kaapissa, sit mahtuis paremmin uusiakin!?

  VastaaPoista
 3. Iloisen värikästä mökkielämää teillä luvavassa :) Mökinmaalaustalkoot täälläkin luvassa ja tytöillä onkin jo ihan hurjat suunnitelmat meidän pään menoksi :) Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kivan leikkimökin teidän lapset saa.Muistan itse lapsuudesta että tykkäsin aina häärätä omassa leikkimöksässä.
  Vietetäänkö teillä tuparit?

  VastaaPoista
 5. Ihanan valoisa leikkimökki. Minäkin haluaisin leikkimökin. Mukavia ja sopuisia leikkejä!! :)

  VastaaPoista
 6. Ekaksi, kiiiiitos ! ♥
  :)

  Ja sitten; voi hitsi miten kiva ja ihana toi kukkakangas tuossa vihreän tuolin istuimessa onkaan.
  Juuri mun mieleeni.

  Tulkaahan toistekin meille kylään!

  VastaaPoista
 7. kiitos taas ihanasta ja hyväntuulisesta kuvapläjäyksestä! me like:)

  VastaaPoista
 8. Tässähän melkein iskee itsellekin leikkimökkikuume;) Nättejä juttuja oot sinne värkänny!

  VastaaPoista
 9. Marjukka: Leikkimökin sisustelu ja maalailu on kyllä hauskaa puuhaa ja kieltämättä lämpimällä säällä vielä paljon mukavampaa:)

  Milla: Innostun aina aika ajoin tilkkuilusta ja tästä peitosta tykkään kovasti itsekin ja olen harmissani, kun se on kadonnut jäjettömiin. Ehdin jo luvata löytöpalkkionkin sille joka sen löytää.

  Heidi: Mukavia maalaustalkoita ja viikonloppua:)

  Sannu: Minulla ei lapsuudessani ollut leikkimökkia ja nyt olen senkin edestä innostunut siellä hääräilemään. Mieheni ehti jo huolestua siitä, saavatko lapset siellä kohta ollenkaan leikkiä;) Vietämme mökin tupareita parin viikon päästä Ninnin synttäreiden yhteydessä. Täytyykin ottaa loppukiri rakennusurakassa:)

  VastaaPoista
 10. Jadelmina: Kiitos:) ja mukavaa viikonloppua!

  Niina: Kiitos itsellesi:) Teillä oli vieläkin kauniinpaa kuin kuvissa:) ..ja meillekin saa tulla leikkimökkimään:)

  Selma: Kiitos taas kauniista sanoistasi:) ..ja ihanaa lämmintä viikonloppua!

  Anna: Kiva kuulla, että tykkäät nyhertelyistäni:) Nyt vaan äkkiä mökkiä suunnittelemaan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä