Pupuselleni

Nuorimmaiseni on pupujen harras ihailija ja voi sitä surun määrää, kun eräskin pupukirja piti palauttaa kirjastoon. Tämä onneton äiti ei edes tajunnut painaa mieleensä kyseisen kirjan tarkkaa nimeä tai kirjoittajaa ja nyt olemme yrittäneet jäljittää kirjaa hatarin tuntomerkein useastakin eri kirjastosta. Vielä ei ole tärpännyt, mutta Ninni pitää kyllä huolen siitä, ettei kirja-asia pääse unohtumaan:).

Viimeksi Eurokankaassa käydessäni löysin löytölaarista pienehkön trikookangaspalan, jossa oli paikoin pientä värivirhettä. Maksoin tästä palasesta alle kaksi euroa ja sain ommelluksi siitä kaksi pientä paitaa, toisen pikkuiselle Ninnille ja toisen hänen Amanda-nukelleen.

Ninnin paitaan aplikoin Amy Butlerin kangastilkusta pupusen, kuinkas muutenkaan. Nuken paitaan en jaksanut tehdä aplikaatiota ja siitä olen sitten saanutkin kuulla tyttäreltäni.Kankaat: Eurokangas


Amanda-nukke uudessa paidassaan unipupunsa kanssa.

Kunhan selviämme alkavan viikon prinsessajuhlista ja uhkaavasti lähestyvistä jalkopallosynttäreistä onkin aika aloittaa pupujuhlien järjestelyt. Otankin mielelläni vastaan hauskoja koristelu ym. ideoita puputeemaan liittyen:)

Mukavaa alkavaa viikkoa!
Sunna, kuninkaallisen linnan siivooja, sisäkkö, leipuri, ompelija ja ruusutarhan hoitaja..;)Kommentit

 1. Ihana :) Tuli vai mieleen, että eikö kirjastolle jää rekisteriin tmv. kaikki lainatut kirjat? Aika hassua, jos omia lainojaan ei voisi jälikäteenkin tarkastella. Sieltähän sen voisi löytää :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloisia! Ja miten ihana nukke. Niin suloisen aidon näköinen.

  VastaaPoista
 3. Entisenä kirjaston-tätinä komppaan tuota että siellä ne näkyy mitä on lainattu. Kunhan muistaa että koska niin siitä on hyvä aloittaa.

  VastaaPoista
 4. ihanuus ja hirmu kiva kangas! Tuo nukke on kyllä niin aidon näköinen, nopeasti katsottuna voisi luulla oikeaksi.

  VastaaPoista
 5. Kaunis pupupaita! Amanda-nukkea luulin minäkin aluksi oikeaksi! Kaunis nukensänky myös nukella :D

  VastaaPoista
 6. keväiset värit ja muutenkin mukavan huoleton malli :)

  VastaaPoista
 7. Niin syötävän suloinen paita.. ja voi jösses kun tuo nukke on aidon näköinen!! Piti oikeen hierasta silmiä, että onko se oikeasti nukke :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos kauniista sanoistanne:)

  Täytyy varmaan kysäistä vielä kirjastosta, josko vanhat lainat näkyisivät kuitenkin jossain, vaikka sainkin kirjastosta toisenlaista informaatiota.

  Pupupaita on jo mustikkaisena pesussa, kun sitä tykättäisiin nyt pitää sekä yöllä että päivällä. Materiaali on ihanan pehmoinen ja kaavaan on otettu mallia yhdestä polarn o pyretin suosikkimekosta.

  Meille on kertynyt nukkeja melkoiset määrät, ehkä vähän liikaakin, vaikka kovasti niillä leikitäänkin. Kyseisen nuken olen tilannut Espanjasta ja se on ehkä makuuni vähän liiankin aidon näköinen:)

  VastaaPoista
 9. Siitä tuli todella raikas ja kaunis, ja tuo pupukuvio on todella onnistunut ja söpönen :)

  VastaaPoista
 10. Herttaiset paidat. Pupujuhlasi tulivat mieleeni tänään, kun törmäsin tähän linkkiin: http://www.thecraftycrow.net/2011/04/easter_bunny_tutorials.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+typepad%2FiTVx+%28The+Crafty+Crow%29

  VastaaPoista
 11. voi miten ihania ompeluksia ja mahtavat synttärit oot järjestänyt!! hauska sattuma, meidänkin tytön nimi on ninni ja rakastaa pupuja :) rakkain unikaveri on pupu pitkäkorva ja sille on kertynyt aikamoinen jänislauma ympärille :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä