Prinsessaunelmia ja työn juhlaa


Aloitimme aamun kiinnittämällä helmitiaran prinsessan kutreille ja isä vei kaunokaisensa kerhon naamiaisiin. Jatkoimme samalla teemalla vielä kotonakin katsellen kuninkaallisia häitä televisiosta.

Kaunista ja tyylikästä hääväkeä katsellessani en yhtäkkiä tuntenutkaan itseäni kovin hovikelpoiseksi. Soitin siltä seisomalta kampaajalleni ja ensi viikolla saadaan omakin kuontalo taas kuntoon:)


Pihallemme on kovaa vauhtia kohoamassa leikkimökki, josta taisin jo aiemmassa postauksessa mainita. Mieheni on ahkeroinut pihamaalla ja ompelukone on surrannut sisätiloissa. Mökkiin on jo valmistunut värikkäitä tyynyjä..


..enkä ole malttanut olla ostamatta muutakin pientä rekvisiittaa. Kukat mökin ikkunalle on jo hankittuna, vaikka totuus raksalla on vielä tämä.. :)Tällä viikolla olemme juhlineet perhepiirissä esikoisen syntymäpäiviä. Eskarikavereille askartelimme kutsukortit ensi viikolla vietettäviä kaverisynttäreitä varten.Hauskaa vappua kaikille! Meillä se taitaa kulua rattoisasti "raksalla":)
SunnaKommentit

 1. Ihana prinsessa,myös meillä tyttö "yllättäin" halusi olla juhlissa prinsessa:). Varmasti tulee hieno leikkimökki:)

  VastaaPoista
 2. Aika samanmallinen mökki kuin meilläkin. Ei ollakaan nyt menossa suvilalle. Lisäkuvia oli siis blogissa heinäkuussa 2010. Siellä näkyy ainakin vähän sitä ikkunaviritystä.

  anu

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana mökki! Vähän samaa viistokattotyyliä mitä olen itsekin suunnitellut omille lapsille :)

  VastaaPoista
 4. Varmaan ihan huippua päästä sisustelemaan leikkimökkiä! Ihanat prinsessatunnelmat!

  VastaaPoista
 5. tuskin maltan odottaa, että pääsemme blogissanne kurkistamaan leikkimökkiin. Ja samalla ihailen kuinka käsittämättömän paljon saatte aikaiseksi joka rintamalla. Vau!

  VastaaPoista
 6. Oonkin jo odottanut leikkimökki kuvaa ja hyvältä näyttää, hyvä iskät!!! ja super huiput vaput sinne, täällä alettiin hioa lattioita :)

  VastaaPoista
 7. Leikkimökistä tulee varmasti mielettömän hieno, lapset ovat varmasti onneissaan (ja äiti myös ;)).

  VastaaPoista
 8. Heissan tytöt taas! Tulin vaan sanomaan, että blogissani on tunnutus teidän ihanalle blogille:)

  VastaaPoista
 9. Kiitokset ihanista kommenteistanne:) Olen itsekin ihan tohkeissani leikkimökistä ja laittelen siitä kyllä lisää kuvia, kunhan homma taas etenee.

  Anu: Kiitos vinkistä:) Olenkin moneen kertaan käynyt kurkkaamassa teidän ihanaa mökkiänne. Me hankimme nuo ikkunat lopulta kierrätyskeskuksesta, mutta edelleenkin näkisin mielelläni lisäkuvia leikkimökistänne, kunhan taas menette Suvilaan:)

  Selma: Voi kiitos sinulle ihanalle:) Palaamme asiaan jahka tässä taas ryhdistäydymme blogin pidon kanssa;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä