Neulottu nalle

Tätä nallea on neulottu kauan ja hartaasti. Niin kauan ja niin monella automatkalla, että olen ehtinyt kadottaa lankavyötteenkin. Lanka on kuitenkin ihanan pehmeää alpakkaa, jonka olen aikoinaan ostanut Lankamaailmasta.

Ihastuin tähän nallen malliin joitain vuosia sitten ja neuloin yhden nallen ja päätin, että ei koskaan enää. Meni pari vuotta ja kaivoin kirjan taas esiin. Sinänsä nallen neulomisessa ei ole mitään kummallista tai vaikeaa, mutta kun ohjeet ovat englanniksi ja merkitty lähinnä lyhenteillä ei siinä neuloessa paljon Putousta katsella:)

Sain nallen valmiiksi Lapin lomamme aikana ja ompelin sille vielä asuksi kukikkaat pussihousut, joita koristaa pieni virkattu kukkanen. Kysellessäni kotijoukkojeni mielipidettä valmiista nallesta sain kommentteja, että muuten hyvä, mutta miksi poikanallella on tyttöjen housut. Kun sillä kerran oli jo tyttöjen housut, niin ompelin sille vielä pienen rusetinkin päähän;)

Ohje nalleen löytyy Debbie Blissin Simply baby-kirjasta. Vaatteiden kankaat ovat Eurokankaasta.


Nalle on jo löytänyt tiensä Ninnin sänkyyn, joten eiköhän se sinne sitten jää kaikkein muiden tölleröiden joukkoon:)

Kuulostaa siltä, että pienin kultani heräilee parhaillaan samaisessa sängyssä myöhäisiltä iltapäiväuniltaan. Juon ehkä sittenkin vielä kupin kahvia, kun meillä taidetaan valvoa tänään vähän pitempään..

Huomiseen!
Sunna

Kommentit

 1. näyttää luotettavalta ystävältä tuo nalle! kyllä omille lapsille on ihana tehdä leluja itse...silloin jopa lapset toivovat että neulo jo äiti valmiiks...meiän poika kun jo osaa sanoa että äiti elä neulo!...ne miehet!

  VastaaPoista
 2. oi kuinka suloinen nallukka! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana nalle!
  Harmittaa ettei omalle lapselle ole saanut aikaiseksi itse tehtyä nallea tai mollaa...

  VastaaPoista
 4. Löysin sun blogin, sattumalta. Ja heti tykästyin. :)

  T. Misma

  Katso minunkin blogi jos katsot.

  misman.blogspot.com

  käsitöitä lähinnä minunkin blogissa!

  VastaaPoista
 5. Nalle on kyllä suloinen ja nuo pöksyt on kyllä aika mageet!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä