Ei pöllömpi paita

Ottobre-shop Rovaniemellä on oikea ompelijan taivas. Hyllyt notkuvat toinen toistaan ihanampia kankaita. Suunnittelen aina pohjoisen reissumme siten, että ohitamme Rovaniemen sellaisena päivänä, että kauppa on auki. Lähes aina minulla on mukanani kolme junamatkan uuvuttamaa lasta ja edessä vielä satojen kilometrien ajomatka, joten kangasostosten täytyy sujua nopeasti.

Tällä kertaa raaskin ostaa vain muutamaa kangasta, tätä taivaallisen ihanaa pöllötrikoota ja muutamia pienempia palasia puuvillakangasta. Pöllötrikoon nähdessäni tiesin heti, että haluan ommella siitä paidan pojalleni.

En ole mikään trikoovaatteiden mestariompelija ja saumurinikin ehti olla käyttämättömänä kaapissa ihan säädyttömän kauan.. Nyt kuitenkin uudella ompelukoneella kaksoisneulalla ompelukin onnistuu paremmin, enkä tarvitse enää Limpun korutelineviritelmää toisen langan telineenä. Kirsikalta saamiani trikoon ompeluohjeita muistellen sain paidan valmiiksi, eikä siitä tullut yhtään pöllömpi:)Malli on Ottobre-lehdestä 1/2010 Stripey & Robot trikoopusero.
Kangas ja resori on ostettu Ottobre-shopista Rovaniemeltä.

Ehkä muistattekin, että aloitimme Kirsikan kanssa yhteisen karkkilakkomme alkuvuodesta. Se on pitänyt aika hyvin, mutta riittäviä tuloksia emme valitettavasti saavuttaneet juoksemalla pelkästään ompelukoneen ja saumurin väliä. Tällä viikolla olemme nyt ryhdistäytyneeet ja käyneet jo monta kertaa lenkillä, eilen jopa juosten. Ties vaikka tässä pian innostuisi ompelemaan mekkoja myös itselleen;)

Ihanaa keväistä viikonloppua ja lenkkikelejä toivotellen
Sunna

Kommentit

 1. Täällä vakiolukija, vaikka laiskasti kommentoinkin. Minulla on trikoon kanssa SUURIA ongelmia, jotka haluaisin selättää. Uskaltaisinkohan ehdottaa, että tekisitte postauksen niistä mainitsemistasi Kirsikan trikoo-ompeluohjeista. Meinaan jos tulee noin sööttiä jälkeä, niin minäkin ehkä rohkenisin yrittämään. Mukavaa alkanutta kevättä teille molemmille!

  VastaaPoista
 2. Minäkin käyn aina Ottobren myymälässä, kun suuntaan entiseen kotipaikkaani Skylään. Jokohan niiden uusi myymälä on valmis?

  VastaaPoista
 3. Outi: Kiitos hyvästä ideasta, pistämme mietintään:) Mukavaa kevättä myös sinulle!

  Aarre: Uuteen myymälään pääsee jo ostoksille, vaikka varsinaisia ajajaisia ei vielä olekaan vietetty. Ihana uutinen, minkä kuulin liikkeessä käydessäni, oli että pian avautuu myös päivitetty nettikauppa, jee!

  VastaaPoista
 4. Tämä on kyllä ihanan raikkaan näköistä trikoota ja raikkaat ovat kuvatkin. Meidän Ropottikin olisi oikein suloinen näin söpössä paidassa :)

  VastaaPoista
 5. Ihana paita, kelpaisi hyvin minullekin puhumattakaan lapsistani! Ei kun firma pystyyn...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä