Bambi-paitoja


"Äiti, Kiisi Ninnille tään paidan ommellu.."

Meidän Ninni on aikamoinen onnentyttö saatuaan Kirsikan hyväksi ystäväkseen. Ninni on saanut Kiisi-ystävältään peräti kaksi ihanaa bambipaitaa, jotka ovat molemmat nousseet oitis suosikeiksi. Tämän aamuinen pulma muskariin lähtiessä olikin, laitetaanko päälle ruskea paita vaaleanpunaisella bambiaplikaatiolla vai sinapinkeltainen paita ruskealla bambilla.
Kankaat paitoihin ovat Kirsikan kätköistä.


Pinkki bambi veti tänään pitemmän korren, mutta aamusuukotuksen sai myös toisen paidan ruskea bambi;)

Tämä isompikaan ystävä ei muuten pistäisi pahakseen, jos joku innostuisi ompelemaan minullekin paitoja, vaikkapa esimerkiksi perhoshihoilla...;)

Ihanaa aurinkoista torstaita!
Sunna

Kommentit

 1. Eipä ole ihme, jos on vaikea päättää! Niin kauniit ovat molemmat. Ja en minäkään pistäisi pahakseni:) Saako toivoa lisää kuvia teidän superihanista kodeista myös, pliis?

  VastaaPoista
 2. Voi apua kuinka kauniita juttuja!
  Ihana tyyli, kaunista kaunista!

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä huippua, että sain hyötykäyttöön noita joskus tehtailemiani bodeja, jotka olivat jääneet taas keskeneräisinä laatikoihin lojumaan...olen siinä valitettavasti niin taitava!

  VastaaPoista
 4. Niin suloisia ovat nämäkin bambit, varinkin tuo sinappi ruskea yhdistelmä on jotenkin tosi herkku. Ja täällä vaikka taas mitä kivaa, kauniita mekkosia, tosi kiva pojan huone ja aivan mahtava nukkekoti, miten noin ihanaa voi ollakaan! Tuo tapetoitu hyllykkö on kyllä niin kiva, että se täytyy pitää mielessä, kun sisustelee pian uutta kotia ;)

  VastaaPoista
 5. Tuo ylempi paita löytyi tänään pienen tytön kierrätysjoulupaketista. :) oli pakko tulla heti kurkkimaan että löytyykös sitä täältä. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä