Pakkastervehdys pohjoisesta

Tervehdys täältä paukkupakkasten keskeltä pohjoisesta! Lauantaina olimme perillä mummon luona ja siitä lähtien on ollut niin kylmä, parhaimmillaan 36 astetta pakkasta, että nuhaiset lapset ovat saaneet katsella ihanaa keväistä aurinkoa ja kimmeltävää lunta tähän asti vain ikkunan sisäpuolelta.

Onneksi sisälläkin on keksitty kivaa tekemistä. Lapset ovat pelailleet, tehneet varjoteatteria ja välillä seuraamme ovat liittyneet Risto ja Rauha, Eemeli tai Heinähattu ja Vilttitossu. Ihan parasta seuraa pakkaspäivinä;)

Olen ommellut ja neulonut enemmän kuin aikoihin, kaikenlaista nalleista prinsessamekkoihin. Mieheni pyöritteli epäuskoisena silmiään, kun pakkasin lähtiessämme kassit täyteen kankaita ja lankoja. Olen täydennellyt varastojani vielä kiertävässä pala-autossa ja ostin uuden (vanhan) ompelukoneenkin kiertävältä ompelukonekauppiaalta. Sillä voi ommella nahkaakin ja pian Ninnin uusi karvalakki on valmis ja ehkä uskaltaudumme sitten kunnolla ulkoilemaankin.

Huomasin äsken unohtaneeni kameran muistikortin kotiin, joten kuvia uusista tuotoksista laittelen sitten viimeistään kotiin palattuamme.

Ennen lähtöämme ehdimme osallistua ihanan keijun synttärijuhliin ja tässä muutamia kuvia tyttösteni juhlaeleganssista. Mekot olivat molemmilla tuunattuja Turkin tuliaisia. Ninnille ompelin vihreät legginsit ja Limpulle löytyi kaapista samanväriset jumppatrikoot. Molemmille laitettiin kukkasia ja vihreää köynnöstä pukuun ja hiuksiin.

Siivet on tilattu aikoinaan Tanskasta. Kukat hiuksissa Mosa Interiors-liikkestä.

Vihreä köynnös on ostettu Sinellistä.


Pikkukeijun hiuksia koristi H&M:stä ostettu hiuspanta, johon ompelin lisäksi vihreää köynnöstä.

Lapset askartelivat teemaan sopivat kortit suloiselle sankarittarelle ja lahjakin oli tehty teemaan sopivaksi. Siitä lisää myöhemmin;)

Nyt lähdemme kokeilemään ulkoilua!
Mukavaa viikkoa toivotellen
Sunna


P.S. Matkamme tänne pohjoiseen oli pitkä ja vaiheikas. Viimeisellä pysähdyspaikalla, vaippashown ohessa, täyttelin arvontalipukkeet lasten nimillä. Pian saimme soiton, että Limppu oli voittanut pääpalkinnon, jääkaapin! Sopii jotenkin hyvin näihin viileisiin tunnelmiin:)

Kommentit

 1. Heh, meillä on saman "niminen" tyttö! Olisi kiva kuulla, mikä teillä on se virallinen nimi, eli onko sama kuin meillä ;). Ja meidänkin neiti voittaa aina arpajaisissa, onnea jääkaapista!

  VastaaPoista
 2. Hi Hii! Vallan hauska arpajaispalkinto! Onnittelut Limpulle. Mukavaa mummolaa teille!

  VastaaPoista
 3. Ihania tyttösiä ja tuskin maltan odottaa mitä olet taas tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia :)

  Blogissani tunnustus teille.

  VastaaPoista
 5. Hello! Love the stuff you do, I just wish I could understand what you write as well! Best, Reyes XXX

  VastaaPoista
 6. Ai että ihana lukea näitä juttuja. Neitiä ollaan odottamassa meidän perheeseen kolmen kk päästä kahden isoveljen kera. Neidin huoneen laittaminen alkaa nyt viikonloppuna. Ihana fiilistellä täällä ;) Mies haki tänään henkareita ja alan laittamaan mekkoja riviin...

  VastaaPoista
 7. On kyllä niin huippua, kun sait uuden ompelukoneen! Minäkään en malta odottaa, että saan nähdä kaikki aikaansaannoksesi.

  Iso kiitos, Sani! Palaamme asiaan, kunhan pääsemme taas yhdessä koneelle.

  VastaaPoista
 8. Riikka: Kiitokset vielä onnitteluista ja terkut teidän Limpulle:)

  Huumi: Joo aika hauska palkinto viisivuotiaalle!

  Selma: Täällä on kyllä nyt ommeltu ja askarreltu oikein urakalla ja mieheni on parhaillaan ajelemassa kohti pohjoista Jyskin untuvapeitto takakontissa.. Kiitos mahtavasta ideasta:)

  Sani: Kiitos:)

  Reyes: Thank you for your note. Nice to hear that you like our handigrafts:)

  Tiina: Ihanalta kuulostavat puuhasi. Tyttöjen mekkojen ja tavaroiden hypistely on ihanaa puuhaa! Onnea odotukseen:)

  Kirsikka: Olen kyllä ollut ihan innoissani koneesta ja ehtinyt sitä kiitettävästi testaillakin kun olemme jumissa täällä jäätyneen automme kanssa;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä