Kuinka kissa tuli taloon..

Joku saattaa muistaakin, että Limppusemme voitti hetki sitten arvonnassa jääkaapin. Hän oli voitosta riemuissaan, mutta ilo muuttui vielä suuremmaksi, kun saimme vaihdetuksi jääkaapin pehmokissaan..

.. ja muutamaan muuhun ihanuuteen, jotka olivat kovasti äidinkin mieleen. Kauppiaskin oli silmin nähden huojentunut, kun hänen ei tarvinnutkaan järjestää jääkaapille lupaamaansa kotiinkuljetusta halki Suomen.

Meille siis kotiutui Emma-kissa. Saimme kissalle kaupasta mukaan pahvilaatikon, jolla se kuljetettiin varovaisesti uuteen kotiinsa. Laatikosta muodostui myöhemmin kissalle oma pesä, johon ompelin sille pienen tilkkupeiton ja kalan. Tikkasin peiton käsin ja kirjoin siihen etupistoin pienen tassunjäljen.Kala on ommeltu heijastinkankaasta.Tilkkupeitossa kankaina on käytetty Lapin reissussa mukana olleita kankaita, pääasiassa Amy Butlereita piristettynä kierrätyskankailla ja palalaarilöydöillä. Suurin osa kankaista Eurokankaasta.

Palasimme juuri kotiin väsyneinä ja pitkästä matkasta nyhrääntyneinä. Ihanalta tuntuu kuitenkin ajatus saunasta ja omaan sänkyyn sukeltamisesta!

Pitemmittä puheitta mukavaa alkavaa viikkoa!
Sunna

Kommentit

 1. Mukavaa, kun olette päässeet turvallisesti kotiin :) Meillä taitaa asustaa kissa samasta pentueesta, kun on niin kovasti tutun näköinen. Tosi kauniin tilkkupeiton sai uusi lemmikkinne. Kyseisiä tuoleja ihastelin syksyn käsityömessuilla. Ja kävinpä oikein koeistumassakin ja hyvältähän ne vaikutti.

  VastaaPoista
 2. Ihana tilkkupeitto :)

  VastaaPoista
 3. ...Minäkin tulin kertomaan, että meillä on kaimalla sama kisu....=O

  VastaaPoista
 4. Hienoa että saitte vaihdettua tarpeettoman tarpeellisiin juttuihin. :) Nuo tuolit näyttävät varsin hyviltä.

  VastaaPoista
 5. Hauskaa, että kisusiskoja ja -veljiä löytyy noin monesta paikasta:)

  Meidän Emma-kissamme taitaa olla vähän karkailevaista sorttia. Viime yön se vietti omilla teillään ja löytyi tänään pihalta lumisena, turkki jäässä. Nyt se kuitenkin nukkuu, ainakin toivon mukaan, korissa emäntänsä sängyn vieressä:)

  VastaaPoista
 6. Voi ei mitä ihanuuksia täältä taas löytyikään ! Prinsessamekko on kaunein näkemäni mekko , huokaus :)
  Ihana, ihana blogi tämä !

  VastaaPoista
 7. Niina: Kiitos ihanasta kommentistasi. Ihailen kovasti tyyliäsi, joten palautteesi lämmitti suuresti mieltäni:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä