Prinsessa ilman hernettä

Meillä asustaa prinsessa, joka on iloinen ja virkeä, koska hän on jo yli vuoden saanut nukkua rauhaisia öitä sängyssään patjapinon päällä. Hänen patjojensa alla ei nimittäin ole hernettä.

Nyt asiaan on kuitenkin tulossa muutos, kunhan saan vihreän langan hankituksi. Kirsikka on viime aikoina päällystänyt virkaten helmiä ja saanut innostuksen tarttumaan minuunkin. Jos suunnitelmani onnistuu, saattavat tyttöparan unet olla pian vaarassa.

Nukella päällään lila silkkimekko ja hiuksetkin silkkimohairia, niinkuin kaikilla oikeilla prinsessoilla;)Rautasänky ostettu aikoinaan Raparperi-liikkeestä.

Minulla olisi pyyntö teille, jotka täällä piipahtavat. Jos joku teistä osaisi vinkata, mistä saa hyvää kangasta nuken ihoksi, olisin tosi kiitollinen. Olen ostanut sitä Visakalusteesta, mutta tällä hetkellä sitä ei ollutkaan saatavana ja ompeluinto olis kova just nyt!

Mukavaa tiistaita kaikille ja muistuttelen vielä arvonnastakin!
Sunna

Kommentit

 1. Vinkkiä minulla ei ole antaa mutta voi kuinka tuo prinsessa on ihana!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihana! Kaunis nukke, kauniit vaatteet, kaunis sänky. I-h-a-n-a-t!

  VastaaPoista
 3. http://kauppa.tilkkutex.fi/product_catalog.php?c=100

  Olisko tämä, mitä haet?  Hanna

  VastaaPoista
 4. Tai Kangas-Mallalla saattaa olla jotain..Kannattaa soittaa ja kysyä. www.kangas-malla.fi

  Kati

  VastaaPoista
 5. Olen pitkään ihaillut Mailegin virkattua prinsessaa jolla herne patjojen alla. Kirsikka kertoi teillä olevan sellainen. Ihanuus myös tämä nukke.

  Itselläni on suunnitelmissa tehdä tyttöjen huomeeseen prinsessojen patjakasa päällystämällä vanhoja vaahtomuovipatkan palasia lakanakankailla. Niitä voisi sitten käyttää erilaisiin leikkeihin ja löhöilyyn. Pitäisköhän pyytää Kirsikkaa virkkaamaan sinne tennispalloherne ;)

  VastaaPoista
 6. ^Sata kirjoitusvirhettä kun kiireessä kirjoittaa...

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kaikille yhteisesti kommenteistanne ja vinkeistänne! Tilkkutex-liikkeestä ainakin löytyi kiinnostavan oloista kangasta, joten enköhän pääse taas pian nukentekoon:)

  Salla: Ilman muuta Kirsikka virkkaamaan tennispallohernettä!!!Siitä tulis varmasti tosi hieno ja se kruunaisi koko patjapinon.

  VastaaPoista
 8. Tämä prinsessa on kyllä niin ihana patjakasoineen, ja onneksi patjojen alta löytyy nyt myös herne ;-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä