Pinkkiä ja liilaa..

Kuten joku saattaa muistaakin, tutustuimme Kirsikan kanssa toisiimme 4-vuotiaiden tytärtemme balettiharrastuksen ansiosta. Nykyään tapaamme muutenkin, mutta viikottaiset naperobalettitunnit ovat edelleen odotettuja koko "tyttötiimillemme".

Ompelinkin molemmille tytöille joululahjaksi teemaan sopivat kassit balettivarusteille. Aika höpsöt, mutta sopivat pienille tyttösille, joille suuri osa baletin lumosta syntyy ihanista pinkeistä hörsötyksistä, joihin he saavat sonnustautua.

Paketin avattuaan tyttäreni ilmoitti leikkaavansa kassiin aukot jaloille, joten saa nähdä toimiiko tämä kassi ensi viikolla alkavilla tunneilla kassina vai pukuna;)Kankaat Eurokankaasta.
Malli oma.


Tyttäreni paketista paljastui myös ihana Kirsikan tekemä bambilaukku. Se on ollut jo kovassa käytössä ja uudelle omistajalleen erittäin mieluinen.. ja taisi tonttu tietää lempivärinkin;)Arvonnassamme on jo hurja määrä osallistujia. Kiitokset kaikille aivan ihanista ja kannustavista kommenteistanne ja tervetuloa uusille lukijoillemme!

Mukavaa viikonloppua ja muistakaahan, että arvontaan ehtii vielä hyvin osallistua!
Sunna

Kommentit

 1. Aivan ihana balettilaukku! Todella hyvä ja kaunis idea!

  VastaaPoista
 2. Tosi hienoja laukkuja molemmat. Ihanissa sävyissä tyllerö saa kulkea:)

  VastaaPoista
 3. Voi onnen tytöt! Meidän tytöt katseli ihan mykistyneinä noin kauniit tuotoksia. Olette kyllä luovia, taitavia ja aikaansaavia!
  Ajattelin aloittaa tänään tytöille kaulurit, kun meilläkin ovat innostuneet niiden käytöstä. Kaikki muut kaulansuojat paitsi kaulurit ja huivit löytyy piilotettuna repun pohjilta. Ihanat vaatteet myös pikku-balleriinalla!

  VastaaPoista
 4. Ihanat laukut, niin kauniit ja tyttömäiset :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat kassit,,niiiiiiiiiin tyttömäiset :)

  VastaaPoista
 6. Voi apua! Aivan ihana idea noissa kasseissa! Noista on moni pieni ballerina kateellinen! Ja tuo lahjakassikin on niin kaunis. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia vaan Sunna-tontulle kassista! Se on ollut kovasti mieluinen. Huomenna se pääsee ensimmäistä kertaa oikein käyttöönkin. Ja kiitos, kun laitoit tekemäni kassinkin tänne, sillä tämä tonttu ei vaan saanut kuvattua kaikkia töitään joulukiireitten keskellä. Huomiseen siis!

  VastaaPoista
 8. Ihan järkyttävän ihanat kassit :) Minä voisin ottaa tällaisen itsellenikin ;)

  VastaaPoista
 9. Kiitokset kivoista kommenteistanne ja Selmalle intoa kaulureiden neulontaan!

  VastaaPoista
 10. Syötävän suloiset! Laitoin idean korvan taakse, ja nappasin sen nyt käyttöön, kun pienen balettitanssijan synttärit lähestyvät. Kiitos valtavan hyvästä ideasta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä