Mekkomielellä...

...syntyy mekkoja.
Tällä hetkellä on sellainen kangasvarastojen tuhoamisvimma, jotta!
Tämä mekkonen on taas oman kaavoituksen tuotos, joskaan ei ihan niin hyvin onnistunut kuin edellinen.
Kuvista sitä ei välttämättä huomaa, mutta etukappaleessa on parantelemisen varaa.
Hieman kaavoja muuntelemalla taidan kokeilla vielä toisenkin tällaisen, sillä pakkohan ne kaavat on tehdä täydellisiksi, ja sen voi todeta vasta valmiista tuotoksesta ;-).
Kankaana käytin Intiasta aikoinani ostamaa ohutta puuvillaa, johon olin jo täydellisesti kyllästynyt ja ajattelin sen sopivan tällaiseen kokeiluversioon. 
Nyt kun sitä katselee mekkona, se näyttääkin yllättävän kivalta. Pääntiehen lisäsin piristykseksi söpöä kangasta, jota tilasin täältä
Kuvissa vilahtaa myös toinen virkkaamani matto.
Sen oli tarkoitus valmistua kuusenalusmatoksi, mutta valmistui sen verran myöhässä, ettei joulukuuseen enää uskaltanut koskea, sillä kaikki havut olisivat olleet sen jälkeen lattialla.
Nyt se pyörii makuuhuoneemme lattialla, minne se on kyllä aivan liian pieni.
Katsotaan nyt, minne se kotiutuu odottamaan seuraavaa joulua.

Reipasta alkavaa viikkoa toivottelee
Kirsikka

Kommentit

 1. Ihanainenhan tästäkin tuli ja eikä mallista eikä mallista voi kyllä sanoa poikkipuolista sanaa!
  Nähdään illalla!

  VastaaPoista
 2. Kangas on kyllä minusta hurjan nättiä. Mekon mallikin on kuvissa tosi nätti. Varmasti sitten korjattuna versiona ihan täydellinen :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana malli, tyttö ja kangas. Enkä näe tässä mitään vikaa! Mutta sitä on aina niin kriittinen omille töilleen. ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset teille!
  Maria: Kyllä minäkin sen kankaan aikoinani ostin pitäen sitä kauniina, mutta kun sitä kuutisen vuotta pyörittelee kaapissa, niin silmä kyllästyy, mutta nyt valmiissa tuotteessa se taas miellyttää jälleen kerran :).
  Taisin kuulostaa melko kriittiseltä, vaikkei ollut tarkoitus, hups. Täytyy kyllä myöntää, etten kovinkaan monessa asiassa ole täydellisyyden tavoittelija, mutta kaavoitushommat vien aina niin pitkälle, että lopulta saan vaatteesta haluamani mallisen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä