Kevättä kohti

Huokaisen pitkään ja syvään, kun katselen ympärilleni kodissamme. Meillä on sairastettu vatsatautia ja pyykätty koko viikonloppu. Mieheni on pienen tauon jälkeen innostunut jatkamaan keskeneräistä remonttiamme. Tänään ja eilen on maalattu vintille vieviä portaita ja kaikki eteisen tavarat ovat hujan hajan pitkin olohuonetta. Remonttipuuskan tulokset on pian nähtävissä myös saunassa, joka on parhaillaan saamassa uutta väritystä.. sillä välin myös saunan kalusteet somistavat keittiötämme..

Pahimpaan ahdistukseen kaivelin muutamia kuvia koneeltani. Kuvat on otettu sisareni Uuden vuoden visiitin jälkeen. Kiitokset kotitontulle, joka oli poissaollessamme tehnyt ihmeitä!

Olemme saaneet joulukoristeet, yksinäistä mustaa olkipukkia lukuunottamatta, raivatuksi pois ja kovasti olisi intoa keksiä jotain keväistä piristystä kotiin.


Sain joululomalla ommelluksi tämän tyynyn olohuoneeseemme. Kankaan sain Kirsikalta lahjaksi jo syksyllä. Tyynyn teksti kertoo vuodenajoista saameksi. Toivottavasti tyynyn teksti Gida ijat leat nu cuovgadat (Kevään yöt ovat niin valoisat) on pian oikeastikin ajankohtainen. Tykkään tästä tosi kovasti. Kiitos Kirsikka!

Nyt lapset pikapikaa pehkuihin ja sitten valokuvaikkunan kimppuun..

Mukavaa viikon alkua kaikille!
Sunna

P.S. Muistakaahan osallistua arvontaan!

Kommentit

 1. Voi kuinka kaunis koti teillä on! Ja ihanaa kangasta olet saanut! Kaunis tyyny.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis koti teillä! Tuo tyyny on aiva ihana!
  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommenteistanne! Täytyy tunnustaa, että tyynyt ovat heikkouteni ja taas viime yönä valmistui yksi lisää.

  Yritän olla ostamatta lisää sisätyynyjä, niin silloin on välillä pakko suorittaa karsintaakin..

  VastaaPoista
 4. Eipä kestä! Siitä tuli hieno ja sopii hyvin olohuoneeseen!

  VastaaPoista
 5. Tätä mun piti kommentoida jo aiemmin.. teillä on Sunna ihanan näköistä! Ja nuo lamput taitaa olla Marian hankkimat...? :) Siis keittiössä.

  VastaaPoista
 6. Marja: Kiitos, niin teilläkin:) Oikein aavistelit, lamput ovat Marian löytöjä ja reissanneet vuoden verran maailmalla, ennenkuin vihdoin päätyivät keittiöömme.

  VastaaPoista
 7. Hei Sunna!!!
  Terveiset Oulusta,löysin teidän bloginne Taijan vinkistä. Nyt kiinnostaakin että mistä Kirsikka onkaan löytänyt tuon Nils-Aslak Valkeapään tekstein kirjaillun kankaan...Se on ihana,samoin kuin teidän bloginne!
  Terveisin Riitta

  VastaaPoista
 8. Riitta: Hauskaa, että olet löytänyt blogiimme:)

  Kirsikka oli syksyllä sisustusaiheisilla kotikutsuilla, joilla esiteltiin mm. tätä kangasta ja hän sai sieltä palan ostettua minua varten. Kangas on Lennolin valmistamaa ja nimeltään vuodenajat. Sitä myy ainakin verhokauppa.com netissä.

  VastaaPoista
 9. Hei!
  Kiitokset vinkistä!!! Pitääpä katsastaa netin tarjonta...Täytyy vielä sanoa että sinun vanhimmainen on ihan äiteensä näköinen...:D

  Riitta

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä