Jatkoa mekkomaratonille

Perjantainen "ompelukerhomme" oli selvästi antoisa, sillä ompelukoneet ovat surranneet viikonloppuna yötä myöten ja mekkoja on syntynyt ja ideoita vaihdeltu moneen otteeseen.

Meidän Limpulle, kuten häntä kotoisasti kutsumme, valmistui keväisen kukkainen mekko. Mekon kangas on kierrätettyä puuvillakangasta, jonka olen aikoinaan tilannut huuto.netistä. Liekö palvellut aikanaan lakanana.
Mekon malli yhteisen ideoinnin tulosta.
Kankaat: Kierrätettyä lakanakangasta.
Napit: Stockmann.


Mukavaa maanantaita kaikille!
Sunna

Kommentit

 1. Kiva mekko ja ihanan aurinkoinen kangas!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva malli ja ihanan pirtsakka kangas.

  VastaaPoista
 3. OI mitä ihania! Ekalla vierailulla ja jatkan vielä tovin..

  VastaaPoista
 4. Jälleen upea mekko, ihanan kesäinen väri.

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja pirteä mekko. Ja söpö mallityttö tässäkin!

  VastaaPoista
 6. Voi miten kaunis mekko! Ihana malli! "Harmi", että tuo kaava on itsetehty. olisin rynnännyt etsimään tuon ihanan kaavan. ;)

  VastaaPoista
 7. Olin joskus lastenpsykiatrin luennolla (Jari Sinkkosen tai Keijo Tahkokallion, en muista kumpi) ja hän totesi, että lapsen kokonaisvaltaiselle kehitykselle on hyvä, jos lapsi on puettu kauniisti ja hän saa kokea olevansa söötti pikkutyttö tai komea pikkupoika. Se vahvistaa hänen sukupuoli-identiteettiään ja itsetuntoa jne. Täytyy Sunna ja Kirsikka todeta, että te äidit olette kyllä hoitaneet homman kybällä:) ja papukaijamerkki päälle

  VastaaPoista
 8. Ihania mekkoja! Osaisipa itsekin... *huokaus* :) Ihana blogi!

  VastaaPoista
 9. Näiden kaikkien ihanien mekkojen keskellä on aivan pakko kysyä, että käyttääkö teidän tyttöset mekkoja joka päivä ihan arkenakin?

  Siis täällä missä me asumme (Australiassa) tytöt käyttävät lähes aina mekkoja, myös puistossa vauhdikkaissa leikiessä. Mutta itse en Suomessa ihan sään takia osannut kauhean usein pukea tyttöä mekkoon. Siksi mua kiinnostaa miten te saatte nuo kaikki ihanat luomukset käyttöön? :)

  VastaaPoista
 10. Voi kiitos, kiitos!

  Hatatuu: Kiva, kun olet löytänyt blogiimmme!

  Norppastiina: Huomasin, että uusimmassa Ottobre-lehdessä on kaava vähän samanhenkiseen mekkoon. Kannattaa ainakin kurkata:)Ompeluintoa!

  Selma: Kiitokset kannustavasta kirjoituksestasi. Aina välillä kyllä tuntuu, että ompelumanialla on kääntöpuolensakin, aika kun ei vaan riitä kaikkeen..

  Sarita: Meillä kyllä ollaan mekkojen ja hameiden suurkuluttajia. Lähes poikkeuksetta tytöt pitävät mekkoa joka päivä.Näin talvella villahousujen kanssa toppatakin kanssa tai talvihaalarin alla, ihanasti rutussa. Vaikka mekkoja on meilläkin hirveät määrät, osa ompeluksista menee mm.lahjoina lähipiirin lapsille:)

  VastaaPoista
 11. Tästä tuli kyllä oikein loistava, sanottakoon se nyt tätäkin kautta ;-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä